free download 78 travel guides written by experts

Jennifer Lopez a ales o tinuta Maria Lucia Hohan pentru show-ul American Idol

Considerată a fi una dintre cele mai importante fashion icon de la Hollywood, Jennifer Lopez a ales o ținută creată de Maria Lucia Hohan pentru una dintre aparițiile sale ca și jurat în cadrul show-ului American Idol. În ziua în care JLo a purtat creațiile designerului român emisiunea a fost urmărită de 16,5 milioane de spectatori.

Jennifer Lopez a purtat un top cu colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), în combinație cu o fustă din piele (model Camille), ambele din colecția toamnă/iarnă 2012-2013. Colecția urmează să fie lansată în toamna acestui an. Vedeta a preferat un look mai simplu și mai construit decât cel cu care a obișnuit MLH să îmbrace vedetele de peste ocean. Astfel, brandul MLH intră în atenția presei americane cu piese de o cu totul altă factură.

“Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru că este știut cu câtă griji își alege ținutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decât atât, este o vedetă care deține propria linie de haine și cunoaște foarte bine această industrie de fashion” a declarant designer-ul Maria Lucia Hohan.

De altfel Jennifer Lopez a și postat pe pagina ei de web ținuta aleasă. //jenniferlopez.com/blog/post/exclusive-fashion-for-american-idol-tonight-2-3-4-5-6

Influența pe care o are JLo în piața de modă americană a fost certificată, printre altele, și de succesul fulminant al brandului Marchesa, care a fost practic proiectat în top branduri în Statele Unite după ce artista a ales să poarte rochiile lor pe covorul roșu.

“Sunt foarte fericită că diva pe care o admir de atâția ani pentru look-ul ei impecabil a ales o ținută casual MLH, pentru că devenise aproape un obicei ca vedetele să prefere rochiile cu drapaje, care sunt caracteristice universului MLH, dar nu mă definesc ca și designer. Noua colecție este destul de diferită iar Jlo și, sper, și alte vedete de talia ei, mă vor ajuta să arăt că MLH este un brand mai complex de atât” a punctat Maria Lucia Hohan.

Tiparul standard al colecției MLH a corespuns perfect cu ținuta lucrată și senzuală a vedetei, nemaifiind necesară nici o ajustare, deși nu au avut loc sesiuni de fitting.

Puteti vizualiza cele mai recente apariții în presa internațională și red carpet ale MLH pe blogul creatoarei //blog.marialuciahohan.com/

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *