free download 78 travel guides written by experts

Jean de la Craiova, instruit la engleza de Sabrina, fiica sa

În seara de Crăciun, Jean de la Craiova va fi George Michael, pentru câteva ore, și va cânta “Last Christmas I gave you my heart”, cea mai difuzată piesă de Crăciun a tuturor timpurilor, în ediția de sărbătoare a show-ului “Te cunosc de undeva”.

Pentru acest cântec, Jean a fost instruit la limba engleză chiar de fiica sa, Sabrina (16 ani). “I-am dus foaia pe care scrisesem cuvintele așa cum se pronunță ele și, cum a văzut-o, a aruncat-o cât colo. A zis că mă învață ea cum să le memorez, cu o condiție: să o duc după aceea, o zi întreagă, la mani (n.n. manichiură), la pedi (n.n. pedichiură), la pizza. Și am dus-o. Oricum, după ce am participat la „Te cunosc de undeva”, am început să fac cursuri de engleză, la modul serios”, ne-a declarat Jean.

De altfel, experiența “Te cunosc de undeva!” a fost una interesantă pentru Jean de la Craiova. Aici a avut parte nu doar de scurte cursuri de engleză, dar și de franceză și… turcă.

“În afară de engleza peticită pe care ai reușit s-o îngaimi, mi-a plăcut tonul cântecului, poetico-patetic”, i-a spus Andrei Aradits, la încheierea momentului artistic.

Cum au apreciat și ceilalți membri ai juriului prestația lui Jean, vedeți miercuri, 25 decembrie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

Bucuresti, 20.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *