free download 78 travel guides written by experts

Jean de la Craiova – blonda si cu ochi albastri, ca Anastasia Lazariuc

Pentru Jean de la Craiova a fost greu să se transforme într-o femeie frumoasă și tulburătoare, precum Anastasia Lazariuc, la “Te cunosc de undeva!”

Despre eforturile pe care le-a făcut ca să fie “frumoasă”, povestește chiar el: “M-am antrenat să fiu amintiroasă, da, am inventat eu și Aradits un cuvânt, amintiroasă (râde), gânditoare, o victimuță a iubirii, și să exprim asta prin mers, gesturi, exprimare, prezență… M-am antrenat foarte mult și m-am ținut de sfaturile lui Andrei”. Și, ca să semene cât mai bine cu frumoasa basarabeancă, Andrei și-a pus lentile de contact albastre. “Abia văd”, a spus el, dar, vorba ceea, “suferă baba la frumusețe”.

Și, într-adevăr, Jean i-a surprins plăcut pe jurați cu felul în care a devenit, pentru câteva ore, Anastasia Lazariuc. “Ce s-a întâmplat în seara asta m-a surprins foarte tare. A fost o piesă de feeling, care necesita o anumită încărcătură. Tu ai redat exact ceea ce voiam să aud”, i-a spus Ozana.

Pentru a face față provocării, Aradits l-a pus pe Jean să facă un exercițiu special, despre care veți afla mai multe miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 02.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *