free download 78 travel guides written by experts

Jazzul de peste ocean vine in premiera la Sibiu

într-un concert extraordinar Duke Ellington Orchestra.

Cel mai celebru big band din lume, Duke Ellington Orchestra va susţine în premieră pentru Sibiu,  pe data de 22 iunie, în Pavilion 2007, începând de la ora 20 un spectacol extraordinar de Jazz. 16 instrumentişti explozivi, vor încânta audienţa prin solo-uri de excepţie şi sunetul de jazz cu parfum interbelic, sub conducerea nepotului marelui Duke Ellington, Paul Mercer Ellington. Barrie Lee Hall va fi şi el prezent, promiţând publicului un show de excepţie.

Pe lângă concertul propriu-zis, momente de jazz poetry şi o coregrafie specială vin să completeze evenimentul.

Conferinţa de presă va avea loc miercuri, 20 iunie, ora 12, în sala de conferinţe de la etajul 2 a Primăriei Municipiului Sibiu.

Evenimentul este organizat de Proiect Racursi cu sprijinul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Consiliului Local Sibiu, Primăriei Municipiului Sibiu şi al Asociaţiei Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007, fiind un proiect în cadrul programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.

Intrarea la spectacol se va face pe bază de bilet; în acest sens, începând de luni 19 iunie biletele se vor găsi la vânzare în următoarele locaţii: Strada Nicolae Bălcescu în faţă la Banc Post şi Farmacia 24 şi la  Pavilion 2007.

Preţul biletelor variază între 50 şi 150 RON. Pentru elevi şi studenţi preţul unui bilet este de 25 RON.

Bucuresti, 15.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *