Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Jason Mraz sarbatoreste alaturi de fani

Jason Mraz are parte de un an cu adevarat deosebit. Pe langa concertul din Bucuresti de pe data 11 martie, artistul se pregateste cu nerabdare de aniversarea sa de 40 de ani, aniversare pe care o va sarbatori pe scena, alaturi de fani sai.

“Jason Mraz & His Superband- The Birthday Party And Concert At The Hollywood Bowl” din data de 23 Iunie va fi al treilea concert sustinut de artist pe scena Hollywood Bowl.

Jason Mraz concerteaza la Bucuresti pentru prima data in martie
Intr-un mesaj catre fanii sai, Jason declara:

La 21 de ani, am renuntat la studii pentru a-mi urma visul: muzica.

Eram constient de greutatile pe care le voi intampina pe parcurs, dar imi doream sa reusesc! Eram prea naiv si visator sa imi imaginez ca voi da gres. Muzica era un miraj frumos, si asteptam cu nerabdare aventurile ce urmau sa mi se intample.

Pentru a-mi acorda timp, mi-am spus atunci ca ma voi concentra pe muzica pana la varsta de 40 de ani. Mi-am permis sa gresesc si ma gandeam ca daca nu imi va reusi, macar voi fi trait o perioada frumoasa incercand. Imi imaginam ca experienta acumulata pana atunci va fi suficienta.

Acum, la aproape 40 de ani, sunt implinit si ii multumesc tinarului ce am fost pentru curajul de a visa un vis atat de nebun, sunt recunoscator tuturor celor intalniti in aceasta aventura, celor care m-au aplaudat si m-au inspirat sa merg mai departe.

Impreuna ne-a reusit! Ne vedem la concert!

Jason Mraz a reusit sa cucereasca milioane de fani cu piesele sale, inclusiv sa castige 2 premii Grammy dintre cele 6 nominalizari, prestigiousul premiu Hal David Songwriter Hall of Fame Award, Teen Choice and People’s Choice, si numeroase discuri de platina, diamant pentru single-urile sale.

Pasionat de surfing, de cinematografie si fotografie, Mraz nu a uitat de datoria sa civica: se implica cu daruire in diverse cauze sociale si este un adevarat filantrop. Intre toate acestea Mraz continua sa sarbatoreasca muzica, aceasta mare dragoste a vietii sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *