free download 78 travel guides written by experts

Jasmine, Nadine si The Marker reprezinta Romania la Cerbul de Aur

Jasmine, Nadine şi The Marker au câştigat preselecţia organizată de TVR în data de 7 iulie pentru desemnarea reprezentanţilor României la ediţia 2009 a Festivalului Cerbul de Aur.

La preselecţie s-au înscris 100 de concurenţi români, dintre care 12 au fost selectaţi pentru audiţia care a avut loc pe data de 7 iulie. Cei trei câştigători au concurat cu artişti precum: Mihai Radu, Tatiana Cergă, Tabassco feat Ovi, Trupa 112, Crayz Win, Dora, Irina Popa, Souncheck, Ramona Hanganu. Preselecţia a fost filmată şi ar putea constitui subiectul unei emisiuni viitoare la TVR.

Jasmine este studentă a Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii Spiru Haret. A făcut parte din trupa OOPS. În 2007 a câştigat premiul III pentru cea mai bună piesă şi premiul special al juriului pentru cea mai bună voce în cadrul Discovery International Music Festival organizat în Varna, Bulgaria. În curând va lansa primul ei album solo.

Nadine este licenţiată a Facultăţii de Jazz din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Este backing-vocal în trupa Loredanei Groza, Agurida. În 2003 a obţinut premiul I la concursul internaţional Slavianskii Bazar, organizat în Belarus, iar în 2007 a colaborat cu trupa Voltaj.

Trupa The Marker s-a format în 2008 la iniţiativa lui Paul Mateş şi Andrei Prodan. Ulterior s-a alăturat acestora Octav Capotă şi Claudiu Ursache.

Ediţia de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur va reuni 24 de concurenţi din 20 de ţări (Armenia, Australia, Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, China, Cipru, Estonia, Finlanda, Israel, Italia, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Rusia, Spania, Turcia şi Ucraina), la care se adaugă cei 3 reprezentanţi ai României.

   Bucuresti, 09.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *