free download 78 travel guides written by experts

Jarkko Miettinen si Jack Daniel’s Hiparion Rally Team – castigatori la Raliul Tara Barsei

Jarkko Miettinen a castigat raliul Tara Barsei, iar Catalin Berari
s-a situat pe locul 2 la clasa H. Echipa Jack Daniel’s Hiparion Rally Team, cu rezultatele pilotilor sai, este pe locul 1 in clasamentul pe echipe al Campionatului National de Raliuri.

Jarkko Miettinen a castigat Raliul din Tara Barsei, desfasurat vineri si sambata in Brasov si Covasna. Campioni en titre ai Romaniei, Miettinnen si copilotul sau Mikko Lukka au castigat cu timpul de 53:14,1 minute,  „un raliu relativ usor”, asa cum au declarat la sfarsitul cursei. „Nu am avut probleme, traseul a fost bun. Este a treia victorie in acest campionat si sper ca si la ultimele 2 etape sa mearaga totul bine si sa castig. Il felicit pe Vali Porcisteanu care a facut o cursa foarte buna si i-a dat de furca colegului meu de echipa, Gergo Szabo. Impreuna cu toti colegii de la Jack Daniel’s Hiparion Rally Team am castigat Tara Barsei, un loc in care venim mereu cu placere.” a spus Jarkko Miettinen. 

Implicarea Jack Daniel’s in Campionatul National de Raliuri face parte din programul de responsabilitate demarat in acest an si in Romania – Jack Daniel’s – “Prietenii tai de la Jack nu beau la volan. N-o face nici tu!”. Participarea la cursele de raliuri a devenit o traditie, NASCAR fiind una dintre cele mai importante competitii la care participa pilotii Jack Daniel’s.

„Jack Daniel’s Hiparion Rally Team a dovedit din nou ca are piloti foarte buni. Ma bucur ca am reusit sa castig locul 2 la grupa H si ca Jarkko a castigat raliul. Rezultatul lui si a lui Gergo Szabo ne face sa speram ca la sfarsitul campionatului vom fi din nou campioni ai Romaniei.” – Catalin Berari, liderul echipei  Jack Daniel’s Hiparion Rally Team.

In prima zi, pe Super Speciala din centrul orasului Brasov pilotii au facut show, dar au tinut cont si de timpi.  Sambata probele s-au desafasuta in Covasna , in zonele Comandau si Barcani.

Bucuresti, 24.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *