free download 78 travel guides written by experts

Jarkko Miettinen de la Jack Daniel’s Hiparion Rally Team a castigat

pentru a doua oara Raliul Sibiului

Jarkko Miettinen a castigat raliul de la Sibiu pe un traseu extrem de dificil, dovedind inca o data ca este cel mai bun pilot din Campionatul National de Raliuri. Alt pilot Jack Daniel’s, Catalin Berari,  s-a clasat pe locul 2 la grupa H.

Jarkko Miettinen i-a uimit si pe spectatori si pe ceilalti concurenti cu viteza cu care a trecut pe Crinti, cea mai grea dintre probele de la Sibiu. Curaj, placere, dar mai ales talent – Jarkko a adus astfel un nou trofeu echipei Jack Daniel’s Hiparion Rally Team. Jarkko a avut cei mai buni timpi pe 6 dintre cele 8 probe. 

„Imi place macadamul si am vrut sa imi pastrez locul 1 castigat si anul trecut aici, la Sibiu. Traseul a fost dificil, dar foarte frumos.” a declarat Jarkko Mietinnen.

Daca in prima zi, pe Super Speciala de pe pista de rally cross din Sibiu, spectatorii au avut parte de show in lupta in paralel dintre Szabo si Jarkko, sambata  Jarkko Miettinen  si copilotul Mikko Lukka pe Mitsubishi Lancer EVO 9 au castigat cele 10 puncte de la Sibiu.  Pe locul doi s-a clasat actualul lider al campionatului, Gergo Szabo, coleg de echipa la Jack Daniel’s Hiparion Team, iar pe 3,  Bogdan Marisca.

Echipajul Catalin Berari  –  Mihai Sandu pe  Mitsubishi  Evo 10 s-a clasat pe locul 2 la grupa H, o grupa la care au fost foarte multe abandonuri, doar 2 echipaje reusind sa termine raliul.

Al treilea echipaj Jack Daniel’s , format din Alina Bunica, singurul pilot-femeie participant la CNR, si copilotul Robert Maior, a abandonat datorita unor probleme tehnice.

In perioada 17-18 iulie 2009, la Raliul Sibiului, pe macadam, din 39 de masini inscrise au reusit sa termine raliul doar 21. Masinile au avut de parcurs aproape 100 de km pe probe. Proba superspeciala a raliului a avut loc pe pista de rally cross din Sibiu, unde 2 masini au rulat in paralel.  Celelalte probe s-au desfasurat in jurul Sibiului, in zonele Dobarca, Crinti si Calugaru.

Implicarea Jack Daniel’s in Campionatul National de Raliuri face parte din programul de responsabilitate demarat in acest an si in Romania – Jack Daniel’s – “Prietenii tai de la Jack nu beau la volan. N-o face nici tu!”. Participarea la cursele de raliuri a devenit o traditie, NASCAR fiind una dintre cele mai importante competitii la care participa pilotii Jack Daniel’s.

Raliul de la Sibiu s-a incheiat cu o petrecere Jack Daniel’s in clubul Liquid, petrecere la care membrii echipei Jack Daniels’ Hiparion Rally Team au reamintit celor prezenti ca ei, atat prin rezultate, cat si prin atitudine,  sustin campania de responsabilitate sociala de a nu bea la volan. 

Despre Campionatul National de Raliuri:
Campionatul National de Raliuri are opt etape, trei de asfalt si cinci de macadam. Dupa etapele de la Brasov, Timisoara,  Iasi, Cluj si Sibiu, urmeaza Tara Barsei (Brasov), Arad si Arges.

Despre Brown Forman:
Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Woodford Reserve, tequila Herradura, El Jimator, Jack Daniel’s si vodca Finlandia, cele doua din urma fiind branduri lidere pe piata.

Bucuresti, 20.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *