free download 78 travel guides written by experts

Jarek Ziebinski a fost numit Presedinte al Leo Burnett Asia-Pacific

Jarek Ziebinski, care pana in prezent detinea functia de Chairman & CEO al Leo Burnett CEE (fiind responsabil inclusiv de Romania) devine, incepand cu Iunie 2009, Presedinte al Leo Burnett Asia-Pacific, cu sediul central in Singapore. El va conduce toate agentiile Leo Burnett din aceasta regiune, fiind responsabil de tari precum: Japonia, Australia, India, Thailanda, Malaysia, Filipine, Singapore, Corea de Sud, Vietnam si Sri Lanka. Jarek Ziebinski preia functia detinuta de Michelle Kristula-Green care a fost numita Global Head PR in sediul central al Leo Burnett din Chicago. Succesorul lui Jarek Ziebinski in regiunea Europei Centrale si de Est va fi desemnat in viitorul apropiat.
“Persoanele implicate in aceste schimbari fac parte din liderii nostri de top care au cea mai mare experienta si au obtinut cele mai uimitoare rezultate,” a declarat Tom Bernardin, Chairman si CEO al Leo Burnett Worldwide. “Deciziile referitoare la schimbarile pozitiilor de top din cadrul Leo Burnett demonstreaza accentul pe care noi il punem pe mobilitatea liderilor talentati in economia globala actuala”, completeaza Bernardin.

“Niciodata nu am fost atat de entuziasmat de vreo provocare profesionala”, recunoaste Ziębiński. “Inchid un capitol minunat si, in acelasi timp, deschid unul nou care sper sa fie plin de experiente interesante, dar si de succese cel putin la nivelul celor pe care le-am avut alaturi de echipa noastra din Noua Europa”.
O data cu numirea in functia de CEO in regiunea Asia si Pacific, Jarek Ziebinski aduce o experienta bogata in dezvoltarea cu success a companiilor din piete emergente. In perioada in care a condus agentiile din regiunea Europei Centrale si de Est, Ziebinski a extins piata de la 11 la 16 tari in care Leo Burnett activeaza, avand un numar total de 1400 angajati. De altfel, doar in ultimii trei ani el a reusit sa conslideze rezultatele agentiilor din regiune cu 60%, in timp ce in Rusia a reusit performanta de a dubla piata. Agentiile Leo Burnett din CEE conduse de Ziebinski au castigat titlul de Agentia Anului de 42 ori pe piata in care activeaza. Au reusit, de asemenea, sa castige 13 premii la prestigiosul festival de publicitate Cannes Lions. In Polonia, lui Ziebinski i-au fost acordate premiile de “Advertising Man of the Year” si “Advertising Man of the Decade”.

“Suntem siguri ca experienta si talentul lui Jarek vor ajuta Leo Burnett sa creasca chiar mai rapid in regiunea Asia & Pacific, mai ales in aceste vremuri incarcate de provocari economice”, a declarat Bernardin. “Talentul sau antreprenorial este pur si simplu de exceptie si va contribui mult la dezvoltarea companiei.”

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *