metalshow

James Aspey în România

James Aspey, unul dintre cei mai faimoși activiști din Australia în domeniul drepturilor animalelor, vine pentru prima oară în România la invitația Do Good Academy.

Personaj carismatic și cu discursuri apreciate în întreaga lume, care ridică semne de întrebare profunde cu privire la modul în care fiecare alege să își trăiască viața, James va împărtăși pentru prima oară cu publicul din România experiența sa de viață. Supraviețuitor al cancerului, cu o poveste și evoluție incredibile, James a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți activiști în domeniul drepturilor animalelor la nivel global. Așteptați-vă să fiți provocați și animați pe măsură ce acesta vă va purta într-o călătorie ce ar putea să vă schimbe percepția asupra lumii pentru totdeauna.

James Aspey vorbește în numele necuvântătoarelor

Activistul australian cunoscut la nivel global a petrecut un an fără să vorbească, într-o liniște totală auto-impusă, călătorind prin Australia. Prin acest demers James a demonstrat lumii ce înseamnă să nu poți să vorbești în nume propriu, crescând astfel nivelul de sensibilizare al publicului larg cu privire la necuvântătoare, la animalele care sunt exploatate cu cruzime de către oameni. De-a lungul acestei călătorii (13 ianuarie 2014 – 13 ianuarie 2015), James a făcut cunoscut stilul său de viață vegan, arătând că acesta poate fi asumat uşor şi satisfăcător.

James Aspey
Fiţi alături de James Aspey în cadrul conferinței “For the Love of Life” din data de 1 septembrie, începând cu ora 13:30, la Hotel Caro din București. În sesiunea introductivă, Alec Blenche va vorbi despre cum a ajuns sa prețuiască și să respecte viața, atât pe a sa, cât și pe a celor din jur.

Vegetarian convins de peste 10 ani, Alec Blenche este cofondator si editor general al site-ului www.viataverdeviu.ro si cofondator si consilier in cadrul restaurantului Bistraw Verde Viu. Alec este de asemena nutritionist raw vegan (curs David Wolfe la BodyMInd Institute), tehnician nutritionist (curs ANATECOR), castigator al Bursei Acts of Education in cadrul Hippocrates Health Institute, Fitoterapeut – (curs ANATECOR), si are studii universitare si postuniversitare in Drept si Pedagogie Muzicala.

Accesul este GRATUIT iar înscrierile se fac pe www.dogoodacademy.ro. Locurile sunt limitate! Pentru mai multe informații: ask@dogood.academy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *