free download 78 travel guides written by experts

JADE Romania a participat la Spring Meeting, Bruxelles

JADE România a participat la Spring Meeting , eveniment organizat de reţeaua de tineri antreprenori JADE Europe ce a avut loc între 8-11 martie la Bruxelles. Congresul internaţional a reunit în jurul temei Antreprenoriatului şi Inovaţiei, 200 de tineri antreprenori din 15 confederaţii la nivel european şi din alte 161 de JE-uri din Brazilia.

JADE România a fost reprezentată de membrii boardului executiv, alături de 3 Junior Entreprise-uri membre, Business Organisation for Students, Liga Studenţilor Electronişti şi Theory & Practice. ,,Suntem mândri de studenţii noşti, membrii federaţiei, întrucât dezvoltă de doi ani cu succes proiecte la nivel internaţional, ajutând direct la creşterea economiei naţionale şi europene, totodată dezvoltând mediul antreprenorial încă din anii facultăţii. Ne dorim ca în următorii 3 ani să fim prezenţi şi în centrele universitare din Constanţa, Oradea şi Sibiu.”, afirmă Andreea Paraschiv, preşedinte JADE România.

Evenimentul a reprezentat ediţia aniversară de 20 de ani a reţelei JADE Europe şi sărbătorirea a 45 de ani de la înfiinţarea mişcării Junior Enterprise. JADE Spring Meeting s-a bucurat de prezenţa a numeroşi speakeri printre care Harry van Dorenmalen, preşedinte IBM Europa, Kevin Marshall şi Steven Duggan de la Microsoft. Gala premiilor de excelenţă din cadru JADE Spring Meeting s-a desfăşurat în cadrul Parlamentului European, unde cele mai bune Junior Entreprese-uri au fost răsplătite pentru activitatea şi rezultate obţinute în anul precedent.

JADE Spring Meeting este una dintre cele mai mari întâlniri ale celor 280 de JE-uri din Europa, care fac parte din această reţea. Evenimentul a fost un moment oportun pentru a promova antreprenoriatul în rândul tinerilor şi pentru a transmite un mesaj companiilor privind capacitatea de inovare a studenţilor. Congresul a reprezentat o oportunitate importantă pentru dezvoltarea profesională a studenţilor români şi pentru a lua contact cu mediul antreprenorial la nivel internaţional.

JADE România este format din 4 Junior Enterpres-uri, Business Organisation for Students, Theory & Practice, DaAfaceri şi Liga Studenţilor Electronişti. Cu o istorie de 20 de ani, JADE Europe a susţinut dezvoltarea educaţiei antreprenoriale în rândul studenţilor din peste 280 de organizaţii din Europa şi Brazilia. Printre companiile care au colaborat se numără: Microsoft, Google, ING, Podio, Visa Print etc.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *