Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Jacobs Kronung Solubila – Cafeaua intensa cu aroma unica

Kraft Romania, lider incontestabil cu marca Jacobs pe piata cafelei din Romania, a lansat de curand o noua campanie pentru cafeaua Jacobs Kronung Solubila. Cafeaua solubila Jacobs se distinge printr-o aroma unica si un gust intens.

Jacobs Kronung Solubila este singura cafea solubila cu Alintaroma care te revigoreaza intr-o clipa. Este intensa, ideala pentru pauza de pranz la birou.

De ce este Jacobs Kronung Solubila atat de speciala? Pentru ca pastreaza aroma si taria cafelei proaspat macinate. Este o cafea solubila obtinuta prin cel mai avansat procedeu tehnologic, cel de “freeze-dried”. Granulele mari solubile Jacobs Kronung incapsuleaza Alintaroma si gustul intens Jacobs.

Campania de promovare Jacobs Kronung Solubila a fost creata de Scala JWT. Conceptul creativ graviteaza in jurul unui beneficiu functional – granulele mari Jacobs se dizolva usor si elibereaza toata puterea Alintaromei in ceasca ta de cafea.

“Pentru ca avem de-a face cu o cafea speciala, executia s-a concentrat pe beauty shots relevante si elegante. Metafora cascadei care cade in cana peste granule, eliberand Alintaroma, este o abordare rafinata si in acelasi timp, seducatoare, spune Andreea Dragomir, Copywriter Scala JWT.

Comunicarea acestui brand a fost intotdeauna una speciala, premium, dar, in acelasi timp, calda si apropiata. Campania pentru Jacobs Kronung Solubila se desfasoara pe TV, OOH, Internet si presa.

Din partea Scala JWT, la aceasta campanie au participat: Mihai Cojocaru – Creative Director, Virgiliu Andone – Senior Art Director, Andreea Dragomir – Copywriter, Ilinca Dumitrescu – AV Producer, Angela Teodorescu – Senior Account Manager.

Din partea Kraft, la acest proiect au participat Simona Potecu, Marketing Manager, Andreea Cotlarciuc, Brand Manager, Nicoleta Florescu, Assistant Brand Manager Jacobs.

Bucuresti, 03.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *