Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Jack Daniel`s Studio No. 7 prezinta concertul trupei Vama la Hard Rock Cafe

Jack Daniel`s Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 29 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, la un nou eveniment “Bestmusic cu Vama.”

Seria de (15) concerte de anul acesta “Bestmusic cu” continua, dupa showurile sold out cu Voltaj de acum 2 saptamani, Directia 5 de joia trecuta si cu Smiley de joia aceasta, cu un nou eveniment pe masura.

Tudor Chirila, impreuna cu trupa Vama, vor aduce pe scena Hard Rock Café povestile de viata cu care Vama ne-a incantat ani la rand, si garanteaza un show de exceptie. Desi concertul nu a fost inca anuntat oficial, mai mult de jumatate din bilete s-au vandut deja pe www.iabilet.ro.

Vino sa asculti noul lor single “Sa dansam ”, dar si alte piese cu care baietii au cucerit inimile fanilor. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.

Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Café pana in ziua concertului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 60 lei – bilet cu loc la masa sau 80 lei – bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
– La Hard Rock Café: 70 lei – bilet cu loc la masa sau 90 lei – bilet VIP;

Accesul este strict interzis minorilor!

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Partenerii evenimentului sunt: Magic FM, Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro si Gala Records.

Pe platforma de muzică Jack Daniel’s Studio No. 7 au concertat de-a lungul timpului numeroase trupe româneşti şi străine. Chiar şi în prezent Jack Daniel’s continuă să joace un rol important în ceea ce priveşte cultura muzicală. Nu este deloc surprinzător să găseşti o sticla Jack Daniel’s lângă instrumente în aproape toate fotografiile trupelor rock. Muzica s-a schimbat de multe ori din vremea lui Jack şi până acum, dar un singur lucru va rămâne mereu acelaşi… spiritul lui Mr. Jack.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *