free download 78 travel guides written by experts

“Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience” va invita la un weekend cu Jack

pe plaja La Cucaracha din Mamaia

“Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience”, la Mamaia, in weekend-ul 21-23 august.

Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience – un eveniment mobil unic – reconstituie atmosfera speciala din orasul natal al lui Jack Daniel la Mamaia

Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience este un eveniment mobil unic, care reconstituie atmosfera speciala din Lynchburg, Tennessee, orasul de unde provine Jack Daniel’s. Devenit traditie, evenimentul este organizat pentru fanii Jack Daniel’s in fiecare an, in mai multe orase ale lumii. In acest an, in Romania, plaja si terasa La Cucaracha din Mamaia se transforma intr-o miniatura a orasului in care s-au nascut Jack Daniel si legendarul whiskey ce ii poarta numele.  Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience reda povestea omului din spatele whiskey-ului, creeaza un ambient relaxant, antreneaza vizitatorii in jocuri si concursuri inspirate din cultura si traditia Jack, le ofera savoarea whiskey-ului acompaniat de alte arome imbietoare si, desigur, de o muzica de calitate.

Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience – o relatie stransa cu muzica rock

Timp de peste o suta de ani, Jack Daniel’s s-a bucurat de o relatie stransa cu muzica, incepand inca din 1892, cand Jack a sponsorizat trupa care a intrat in legenda marcii: Silver Cornet Band. Acestia au promovat Studio No. 7 timp de peste 20 de ani, apropiind oamenii intre ei si, totodata, de muzica buna si de whiskey-ul de calitate. In acest an, Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience aduce, pe scena la Cucaracha din Mamaia, trupe de renume din peisajul rock romanesc actual. Stilurile muzicale au evoluat, insa alaturarea dintre un whiskey fin si o muzica buna ramane o experienta la fel de proaspata si pozitiva astazi, ca si atunci.

Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience – un eveniment interactiv

Fanii lui Jack sunt asteptati pe terasa si plaja La Cucaracha, din statiunea Mamaia, care vor gazdui cele cinci module ale „Jack Daniel’s No. 7 Experience”: un bar mobil, amenajat in interiorul unui camion, asteapta vizitatorii cu bauturi, povesti despre Jack si despre procesul de fabricare a whiskey-ului, redate prin proiectii de filme si imagini; cortul Lynchburg aduce la viata atmosfera din orasul lui Jack, cu o expozitie interactiva, un tur virtual in distileria lui Jack,  jocuri si activitati; Jack Daniel’s Barbecue inseamna un meniu special, care imbina preparate la gratar cu gustari realizate dupa retete traditionale din Tennessee, aromate cu Jack Daniel’s; un cort VIP va gazdui invitatii speciali si o masa Black Jack de cazino, iar pe scena de concerte vor urca, in cele trei zile ale evenimentului, trupe si artisti rock, care vor celebra traditia Jack Daniel’s alaturi de fani.

Bucuresti, 14.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *