free download 78 travel guides written by experts

“Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience” a celebrat legenda lui Jack la Mamaia

in week-end-ul 21 – 23 august

Prietenii Jack Daniel’s au intrat in atmosfera unica din orasul natal al lui Jack, reconstituita pe terasa si plaja La Cucaracha din Mamaia.

Jack Daniel’s Studio no. 7 Experience a insemnat un mix de muzica buna, prietenie si relaxare, stropite din plin cu whiskey de calitate. Toate au fost ingredientele unui weekend special, care a reconstituit atmosfera din Lynchburg, Tenessee, orasul de unde provine Mr. Jack.

Peste 2500 de oameni au celebrat, in fiecare zi, legenda Jack Daniel’s, au savurat bine-cunoscutul gust, au descoperit povesti  nestiute despre Jack si au fredonat versuri celebre alaturi de prietenii lui: Phoenix, Iris, Florin Chilian, JK as Robbie Williams, Publica si Tibi Scobiola.

Printre prietenii lui Jack prezenti la eveniment s-au mai numarat: Lili Sandu, Gina Pistol, Ramona Badescu, Andi Moisescu, Raluca Lazarut, Tudor Chilian, Tania Budi si altii.

Iris – o prezenta speciala, pentru Jack

Trupa Iris a a oferit un concert special, in semn de pretuire a unei vechi prietenii cu Jack Daniel’s. A fost una dintre aparitiile unice, parte dintr-o agenda restransa si foarte selectiva, care marcheaza revenirea trupei Iris pe scena in acest an.

Florin Chilian: „Pentru mine, Jack inseamna emotie”

Florin Chilian a concertat in ambele seri ale Jack Daniel’s Experience. Alaturi de acordurile inconfundabile, el a oferit surpriza unui duet in premiera pe scena folk, impreuna cu Marius Batu. “Pentru mine, Jack inseamna prietenie, creativitate si, mai presus de toate, emotie. Am simtit asta alaturi de publicul din Mamaia, pe care cred ca l-am surprins cu o altfel de muzica si care ne-a raspuns intr-un mod foarte pozitiv si placut. E deja stiut, acolo unde este Jack Daniel’s se asculta muzica de calitate si se aduna oameni pe masura. In acest weekend am avut bucuria de a fi inconjurati de astfel de oameni si de a ne simti parte dintr-o mare familie. A fost  cel mai bun lucru care s-a intamplat muzicii folk in ultimii 20 de ani.”

Trupa Phoenix a fost o prezenta clasica, primita cu entuziasm de un public numeros. Nicu Covaci a salutat, si el, experienta Jack Daniel’s din Mamaia: „Brown Forman a avut o initiativa excelenta, care a insemnat nu doar o buna promovare a brandului Jack Daniel’s, ci si un gest folositor pentru public. Oamenii au primit „spirit”, cultura, arta. Organizarea a fost profesionista si nu am nimic de reprosat. Ca artisti, ca oameni sensibili, avem in Jack un prieten care ne destinde si ne da un impuls pozitiv in concerte. Iar in acest weekend Jack ne-a oferit un nou prilej de a ne simti minunat.”

Alaturi de refrenele autohtone, publicul a fredonat versuri celebre din rock-ul international, impreuna cu Publica, Tibi Scobiola si JK, una dintre cele mai cunoscute sosii ale lui Robbie Williams.

Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience este un eveniment mobil unic, care reconstituie atmosfera speciala din Lynchburg, Tennessee, orasul de unde provine Jack Daniel’s. Devenit traditie, evenimentul este organizat pentru fanii Jack Daniel’s in fiecare an, in mai multe orase ale lumii.

Bucuresti, 24.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *