free download 78 travel guides written by experts

Jack Daniel’s Rally Team la raliul Tara Barsei si Baneasa Rally Show: „Condu responsabil: nu bea

la volan!”

In perioada 27 – 28 august Jack Daniel’s Rally Team participa la Raliul Tara Barsei si la Baneasa Rally Show. Mesajul Jack Daniel’s : “Condu responsabil: nu bea la volan!” va fi sutinut de cele 4 echipaje si Team Managerul Mihai Leu.

Mihai Leu: „Jack Daniel’s Rally Team este din nou la Brasov, dupa ce, tot aici, in urma cu cateva luni, se lansa in Campionatul National de Raliuri pentru al doilea an consecutiv. Ne bucuram ca echipa va evolua si in fata bucurestenilor, la Baneasa Rally Show si ii asteptam in numar cat mai mare pe iubitorii de raliuri din Bucuresti.

Liderii grupei A, Edwin Keleti si Victor Ponta, campionul en titre al Romaniei , Gergo Szabo si Levente Csegzy, Catalin Berari si Mihai Sandu, la grupa K si multiplul campion al Romaniei, Titi Aur cu Karoly Borbely, vor aduce din nou brasovenilor, dar si bucurestenilor, mesajul nostru: „Condu responsabil: nu bea la volan!”

Edwin Keleti: „La Tara Barsei aniversam 1 an de victorii”

„Acum 1 an am avut prima cursa cu masina noastra Renault Clio R 3 si tot atunci a inceput sirul victoriilor . Speram ca aceasta „aniversare” sa fie un succes si sa obtinem victoria numarul 9. Initiativa de a organiza la Bucuresti o Super Speciala – Baneasa Rally Show – este laudabila si speram ca, dublata de o mediatizare buna, sa fie un eveniment reusit! ”

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Gergo Szabo si Levente Csegzy: „Luptam in continuare pentru titlu si vrem sa facem show in fata bucurestenilor”

„La raliul Tara Barsei luptam pentru maximul de puncte, dat fiind faptul ca nimic nu este clar in acest moment in ceea ce priveste titlul. Suntem pregatiti si noi si masina. Asteptam proba noua de la Susai si mai ales, sa facem show in fata bucurestenilor, care speram, sa fie in numar mare vineri la Baneasa Shopping City. ”

Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, , Boccardo Entreprise, Iony Piese Auto Sibiu, Wayteq, B.box, Cosmote, Nike, Julius Meinl.

Catalin Berari: “Asteptam cu emotie intalnirea cu bucurestenii”

“Suntem pregatiti de un nou raliu la Brasov si super speciala de la Bucuresti. Speram sa aducem noi puncte echipei si sa terminam cu bine aceasta etapa. “

Jack Daniel’s Rally Team conduce in clasamentul pe echipe cu 338 puncte

Edwin Keleti si Victor Ponta conduc in clasamentul grupei A, cu 125 de puncte si 5 victorii. La grupa N Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt pe locul 2 in clasamentul general, cu 83 de puncte, la 6 puncte distanta de echipajul Marisca/Itu . De asemenea, tot la grupa N, Titi Aur si Karoly Borbely, se afla pe locul 7, iar la grupa K , Catalin Berari si Mihai Sandu sunt pe locul 2.

Bucuresti, 25.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *