metalshow

Jack Daniel’s Hiparion Rally Team nu bea la volan si castiga Campionatul National de Raliuri

Jarkko Miettinen – locul 1 la raliul Argesului

Odata cu ultima cursa din cadrul Campionatului National de Raliuri al Romaniei, Jack Daniel’s a incheiat pentru anul 2009 programul de responsabilitate “Prietenii tai de la Jack nu beau la volan. Nu bea nici tu!” , castigand cu echipa Jack Daniel’s Hiparion Rally Team mai multe victorii.

In cadrul Campionatului National de Raliuri din acest an, Jack Daniel’s a fost alaturi de echipa Hiparion, sub numele de Jack Daniel’s Hiparion Rally Team.

Duminica, odata cu incheirea Campionatului National de Raliuri al Romaniei, echipa Jack Daniel’s Hiparion Rally Team a reamintit, prin victoria sa, mesajul de responsabilitate de a nu bea la volan si si-a adaugat in palmares mai multe victorii.

Astfel, la victoria lui Gergo Szabo, membru al echipei, care in urma victoriei de la Arad era deja noul campion al Romaniei, s-a adaugat victoria lui Jarkko Miettinen la raliul Argesului. Miettinen, la a patra victorie in campionatul din acest an, s-a situat in clasamentul final pe locul 3, dupa Szabo (55 puncte) si la un punct in urma italianului Tempesta (45 puncte). Cu 3 abandonuri, Miettinen nu a reusit in acest an sa isi mentina titlul, ramanand insa pilotul cu cele mai multe victorii din campionat.

Daca in clasamentul general si la grupa N, Jack Daniel’s Hiparion Rally Team are prima si a treia pozitie pe podium, la clasamentul pe echipe se afla pe primul loc, iar la cel al grupei H, se situeaza pe locul 2, prin evolutia liderului echipei, Catalin Berari. La juniori, Alina Bunica este pe locul 5.

Cu 4 echipaje inscrise in Campionat, Jack Daniel’s Hiparion Rally Team, a reunit pe unii dintre cei mai buni piloti din CNR. Ii reamintim pe Gergo Szabo si copilotul Zoltan Kohler pe Mitsubishi Lancer EVO 9, finlandenzul Jarkko Miettinen, tot pe un Mitsubishi Lancer EVO 9, copilot Mikko Lukka, la grupa H, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10, iar la grupa N2 , Alina Bunica cu Robert Maior pe Citroen Saxo.

Jack Daniel’s a dezvoltat la nivel international un program de responsabilitate la volan, iar participarea la cursele de raliuri a devenit o traditie, NASCAR fiind una dintre cele mai importante competitii la care pilotii Jack Daniel’s participa.

Mesajul Jack Daniel’s Hiparion Rally Team este acela ca a conduce – la raliu sau pe strada – este o placere, o necesitate sau un sport, dar indifferent de ce reprezinta pentru fiecare dintre noi, trebuie sa o facem intr-o maniera responsabila.

“Condusul e o placere, consumul de Jack e o placere, dar niciodata nu trebuie mixate. Consumul responsabil inseamna in primul rand sa nu bem la volan. Spuneam acest lucru la inceputul campionatului si o repet si acum. La sfarsit de campionat vreau sa va mai spun ca sunt foarte bucuros ca ne-am implicat in acest program si ca toti prietenii lui Jack sunt mandri de victoria echipei Jack Daniel’s Hiparion Rally Team” a declarat Fady Zaidan, Country manager Brown Forman Romania.

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *