free download 78 travel guides written by experts

„Jack Daniel’s Hiparion Rally Team – locul 1 la Raliul Timisoarei”

Alina Bunica, singurul pilot-femeie din CNR si membru “Jack Daniel’s Hiparion Rally Team”  s-a clasat pe locul 1 la grupa N2 in etapa din Timisoara.

„Jack Daniel’s Hiparion Rally Team” s-a pozitionat pe primul loc in clasamentul pe echipe, in urma evolutiei din cadrul etapei a doua a Campionatului National de Raliuri. Desfasurata in perioada 24-25 aprilie, in judetul Timis, aceasta a fost prima etapa a CNR 2009 tinuta pe asfalt.

„Jack Daniel’s Hiparion Rally Team” a urcat pe prima pozitie in clasamentul pe echipe al CNR 2009 etapa Timisoara in urma punctelor obtinute, vineri si sambata, de echipajul format din Gergo Szabo si Kohler Zoltan.
 
Proba superspeciala a raliului a avut loc in orasul Timisoara, in apropierea stadionului Dan Paltinisanu, bucurandu-se de un numar foarte mare de spectatori. Urmatoarele 14 probe speciale    s-au desfasurat in imprejurimile orasului Lugoj, pe un traseu cu o lungime de 355 kilometri.

Unul dintre echipajele „Jack Daniel’s Hiparion Rally Team”, format din Alina Bunica, singurul pilot-femeie participant la CNR, si copilotul Robert Maior, s-a clasat pe locul 1 la grupa N2.

Campionul en-titre al CNR, Jarkko Miettinen, concurent la Grupa N4, a fost urmat de ghinion si la aceasta etapa, echipajul fiind nevoit sa abandoneze chiar de la prima proba speciala din cauza problemelor tehnice intampinate.

Cel de-al treilea echipaj, format din pilotul Catalin Berari si copilotul Mihai Sandu, concurenti la Grupa H, au intampinat de asemenea probleme tehnice care i-au impiedicat sa finalizeze etapa cu rezultatul dorit. 

Dupa premierea din Lugoj a fost organizata o petrecere in club Fratelli Timisoara, prilej cu care a fost prezentata oficial intreaga echipa „Jack Daniel’s Hiparion Rally Team”. Odata prezentati publicului, pilotii au dorit sa transmita motivul pentru care Jack Daniel’s s-a implicat in sponsorizarea echipei de raliu.

„Noua ne face o deosebita placere sa conducem masina, sa participam la campitonatele de raliu si totodata ne place foart mult sa savuram un pahar…sau doua de Jack Daniel’s, dar niciodata nu le mixam. Niciodata nu bem cand conducem, asa ar trebui sa procedati si voi!”- Catalin Berari, membru al „Jack Daniel’s Hiparion Rally Team”.

{mosimage}Implicarea in Campionatul National de Raliuri face parte din programul de responsabilitate demarat de Jack Daniel’s – “Prietenii tai de la Jack nu beau la volan. N-o face nici tu!”. Participarea la cursele de raliuri a devenit o traditie, NASCAR fiind una dintre cele mai importante competitii la care participa pilotii Jack Daniel’s.

Despre Campionatul National de Raliuri:

Campionatul National de Raliuri are opt etape, trei de asfalt si cinci de macadam. Prima a avut loc in luna martie la Brasov, iar dupa Timisoara urmeaza Iasi, Cluj, Sibiu, Tara Barsei (Brasov), Arad si Arges.

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Woodford Reserve, tequila Herradura, El Jimator, Jack Daniel’s si vodca Finlandia, cele doua din urma fiind branduri lidere pe piata.

Bucuresti, 27.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *