free download 78 travel guides written by experts

IVANA debuteaza cu single-ul “Tomorrow”

IVANA lanseaza astazi primul single din cariera – "Tomorrow".

Piesa a fost compusa de Ivana impreuna cu Elena Vasile, Eduard Santha si produsa de Barac Sebastian, Marcel Botezan ("responsabili" pentru hiturile INNEI si Antoniei), Sergiu Musteata si David Ciente (unul dintre compozitorii si producatorii single-ului "Dale Papi" al lui Lariss).

IVANA (pe numele complet Ivana Farc) este cunoscuta publicului din Romania, in urma participarii la Vocea Romaniei, in echipa lui Tudor Chirila.

Artista in varsta de doar 18 ani a impresionat publicul si juriul prin vocea aparte, cameleonica, prezenta scenica energica, rezultat al sesiunilor de dans alaturi de fratele ei, coregraful si dansatorul Madalin Farc. Incepand cu anul acesta, IVANA s-a mutat in Bucuresti la Colegiul National "George Enescu", unde isi continua ultimul an de studii.

"Sunt incantata, entuziasmata, ma bucur ca am lansat primul meu single "Tomorrow" si ca am fost implicata atat in scrierea piesei, dar si la sedintele de productie ale videoclipului. Este o experienta noua pentru mine! Este foarte tare ce mi se intampla", a declarant IVANA.

Videoclipul piesei "Tomorrow I’ll Be Gone" a fost filmat in Bucuresti, dar si la mare, regizor si DOP este Michael Mircea (INNA – "Diggy Down"), iar invitat special este tanarul actor Rares Andrici.

Music and lyrics: David Ciente, Ivana Farc, Elena Vasile, Eduard Santha, Barac Sebastian, Marcel Botezan, Sergiu Musteata. Produced by Global Records. Published by Roton Music Publishing & Global Records (C) &(P) 2015 Roton Music & Global Records

Regia: Michael Mircea

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *