Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Iuliana Tudor, Vedeta populară din bucătăria lui Mircea Dinescu

Înainte de startul noii sale emisiuni, Iuliana Tudor deschide noul sezon de la „Politică şi delicateţuri”. Ce vor găti Mircea Dinescu şi invitata sa, vedem duminică, 15 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 22.05, pe TVR HD.

Sezonul 8 al emisiunii „Politică şi delicateţuri” începe duminică, 15 octombrie, cu o ediţie filmată pe malul Dunării, la Cetate, unde Mircea Dinescu o are alături pe vedeta TVR Iuliana Tudor.

Cu o săptămână înaintea debutului talent show-ului „Vedeta populară”, unde Mircea Dinescu este unul dintre juraţi, Iuliana Tudor este gata să „guste” delicateţurile şi politica „servite” de noul său coleg de emisiune.

Iuliana Tudor la Dinescu

Dar, pe lângă „Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu îi oferă Iulianei din bucatele preparate de el, precum şi din faimosul său vin.

Pregătit cu toate cele trebuincioase unei bucătăreli pe cinste, Dinescu pune pe grătar legume şi o vrăbioară de viţel, iar până bucatele-s gata, o trage de limbă pe faimoasa lui invitată despre cum se va desfăşura talent show-ul la care abia aşteaptă să jurizeze.

Şi, pentru că vor face echipă la „Vedeta populară”, cei doi se antrenează în jurul grătarului şi în preajma rose-ului, iar discuţia… curge captivant şi plină de haz. Aşa cum ne-am obişnuit din sezoanele trecute, din emisiune nu lipseşte nici muzica adevărată, cântată de data aceasta de un mai vechi prieten al emisiunii: profesorul Nelu Greblă.

Născută la Băicoi, Iuliana Tudor a urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi pe cele ale Facultăţii de Pedagogie Muzicală din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică. Pasiunea pentru muzică a adus-o la TVR, unde a debutat, în 1999, ca prezentator la emisiunea „La telefon, muzica populară”. De atunci, numele său este legat de evenimente şi proiecte de notorietate, iar în 2007 a început emisiunea „O dată-n viaţă”.

În această toamnă, din 22 octombrie, în fiecare duminică, Iuliana va prezenta o nouă emisiune, talent show-ul „Vedeta populară”. De la ora 21.00, pe TVR 1 şi TVR+ vom putea urmări cel mai mare show de talente din muzica populară românească, în care interpreţi care visează să devină celebri şi cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege „Vedeta populară”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *