free download 78 travel guides written by experts

Iuliana Tudor l-a cunoscut pe Dumnezeu in clasa a 9-a

Vezi cum a fost posibil, în aceastã searã, de la 20:20, la Plasa de stele!

Frumoasa prezentatoare Iuliana Tudor face dezvãluiri de senzaţie, într-un interviu buclucaş la „Plasa de stele”, în aceastã searã, de la 20:20. Invitatã sã vorbeascã despre experienţele sale mistice, Iuliana a rãspuns nonşalant cã l-a cunoscut pe Dumnezeu în clasa a 9-a. Ba mai mult, la îndemnul Sfinţilor Mucenici a mers sã adune fier vechi, aceasta fiind, de altfel, cea mai urâtã zi din viaţa sa.

Dan Negru încheie în aceastã searã un sezon de excepţie „Plasa de stele”. De-a lungul timpului, o mulţime de vedete i-au căzut în plasă campionului divertismentului, trecând prin situaţii care mai de care mai provocatoare. Interviurile savuroase realizate de Viorel Gaiţã au fãcut ediţie de ediţie deliciul publicului spectator.

In aceastã searã, de la 20:20, frumoasa prezentatoare Iuliana Tudor face dezvãluiri de senzaţie într-un astfel de interviu buclucaş. Invitatã sã împãrtãşeascã din experienţele sale mistice, Iuliana povesteşte fãrã sã clipeascã despre întâlnirea sa cu Dumnezeu, pe când era abia în clasa a 9-a. Tot în cadrul acestui interviu, Iuliana va vorbi şi despre cea mai urâtã zi din viaţa sa, când la imblodul Sfinţilor Mucenici, a mers sã adune fier vechi.

Tot în aceastã searã, telespectatorii vor putea urmãri şi o reglare de conturi de senzaţie la Plasa de stele. Vedetele au pus la cale un plan de răzbunare. Maria Cârneci, CRBL, Cãtãlin Moroşanu şi Connect-R şi-au unit forţele pentru o rãzbunare de zile mari.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 12.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *