metalshow

Iuliana Tudor incepe al saptelea an „O data-n viata” la TVR 1

Din 3 octombrie, O dată-n viaţă pune noi vedete în ipostaze de interpreţi de folclor. În septembrie, Iuliana Tudor a împlinit 15 ani de televiziune.

Iuliana Tudor se pregăteşte să revină în această toamnă la TVR 1 cu show-ul de succes O dată-n viaţă. Vedeta e bucuroasă că emisiunea pe care o prezintă şi-a scris propria istorie şi a devenit o marcă inconfundabilă, ajungând acum la cel de-al şaptelea an în care telespectatorii o pot vedea la TVR 1. Emisiunea de divertisment O dată-n viaţă este una extrem de populară, un program gândit de regretatul Titus Munteanu, care a avut încredere în Iuliana Tudor şi a ştiut de la bun început că audienţele nu vor lipsi. Show-ul O dată-n viaţă e pregătit să revină pe micul ecran începând cu 3 octombrie. Noi surprize şi vise urmează să prindă contur.

„Spune-mi ce emisiuni faci ca să-ţi spun cine eşti (profesional vorbind). În materie de televiziune, cam aşa stau lucrurile în piaţa românească actuală. De 7 ani, cartea noastră de vizită este O dată-n viaţă. Dacă am făcut lucruri de calitate sau nu, publicul a decis întotdeauna şi o va face şi pe viitor. Sper ca şi noul sezon O dată-n viaţă să fie unul memorabil pentru telespectatorii noştri, cărora le mulţumesc pentru 7 ani de fidelitate. În privinţa invitaţilor, sperăm să-şi dorească să vină cu aceeaşi plăcere la noi şi să rămână cu amintiri pe care doar o experienţa trăită o dată-n viaţă le poate oferi.

Şi, pentru că în septembrie împlinesc 15 ani de televiziune, vreau să mulţumesc TVR pentru încredere şi susţinere, mentorului meu, Elise Stan, pentru tot ce sunt în meseria aceasta, echipei mele pentru implicare, profesionalism şi, mai ales, prietenie! Vă aştept cu drag, din 3 octombrie să continuăm povestea numită simplu de Titus Munteanu: O dată-n viaţă. The show must go on!", declară Iuliana Tudor.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 15.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *