metalshow

Iuliana Tudor continua lupta cu apele!

Vineri, 30 iulie, de la ora 21.10, TVR 1 va difuza cea de-a doua ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor, dedicată susţinerii campaniei „Învinge Apele!" şi strângerii de fonduri pentru românii sinistraţi din Moldova.

După ce prima ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă”, din 23 iulie, dedicată campaniei TVR – „Învinge apele”, a fost un succes, Iuliana Tudor are pentru această nouă ediţie speranţe mari.

„Încă din prima ediţie specială am reuşit să schimbăm în bine vieţile a câţiva oameni – o familie de bătrâni (80 şi 84 de ani) şi o familie de tineri cu doi copii îşi pot continua viaţa într-un nou cămin. Am reuşit acest lucru cu ajutorul personalităţilor care au dat curs invitaţiei noastre de a se alătura acestui demers, dar şi cu ajutorul telespectatorilor. De pildă, Pompilie Borş, vicepreşedintele Federaţiei Române de Rugby, şi-a donat casa din satul în care s-a născut. Telefonul redacţiei noastre a sunat non-stop şi în zilele următoare emisiunii, românii făcând gesturi de solidaritate dintre cele mai diverse. Apelul nostru împotriva indiferenţei a avut ecou. Iar gestul românilor înseamnă o motivaţie suficient de puternică pentru a continua. A doua ediţie sper să aibă măcar acelaşi ecou ca prima… Deşi cred cu tărie că gesturile românilor vor continua să depăşească chiar şi aşteptările noastre” a declarat Iuliana Tudor.

Aşadar vineri, 30 iulie, la invitaţia Iulianei Tudor au răspuns „prezent”: CRBL, Margareta Pâslaru, Stela Popescu, Daniela Nane, Marcel Pavel, Nico, Maia Morgenstern, Fuego, Elena Gheorghe, Ileana Stana Ionescu, Marius Bodochi şi alte nume importante ale showbizz-ului românesc, care vor oferi un spectacol aşa cum numai la „O dată-n viaţă” se întâmplă.

Suma strânsă în cadrul acestei ediţii speciale va merge la câteva familii care au pierdut totul în urma inundaţiilor. Se anunţă un spectacol grandios, în finalul căruia trupa Phoenix, reunită special pentru „O dată-n viaţă” va sustine un microrecital, ca o completare a concertului caritabil pe care l-au susţinut într-un club bucureştean, la iniţiativa lui Nicu Covaci.

Bucuresti, 29.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *