free download 78 travel guides written by experts

Iulian Vasile surprinde din nou publicul cu o transformare de senzatie in rolul Joe Cocker

Iulian Vasile a trecut din nou printr-o transformare spectaculoasă în cea de-a doua ediţie a supershowului “Te cunosc de undeva!”. După ce săptămâna trecută a intrat cu succes în rolul lui Gil Dobrică, ajutat şi de un machiaj special, de această dată, Iulian Vasile a surprins publicul apărând pe scenă aproape chel, cu burtă şi barbă. Joe Cocker a fost provocarea sa în această ediţie, Iulian interpretând celebra piesă “You Can Leave Your Hat On”. “Vocea impecabilă!” a remarcat Ozana Barabancea, fiind susţinută şi de ceilaţi juraţi. Au existat însă şi comentarii la adresa concurentului în ceea ce priveşte coregrafia, Andrei Aradits chiar urcând pe scenă pentru o demonstraţie în acest sens.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *