free download 78 travel guides written by experts

Iulian Vasile, super show de 8 martie

După X Factor, cariera finalistului Iulian Vasile se află în plină ascensiune, talentatul concurent primind propuneri care mai de care mai interesante, de la concerte la showuri de televiziune. Astăzi, 8 martie, de la ora 23.00, Iulian Vasile va oferi doamnelor şi domnişoarelor un cadou deosebit de ziua lor, punând în scenă un super show în clubul Tan Tan din Bucureşti.

O voce memorabilă, o prezenţă scenică greu de egalat şi un repertoriu încărcat de melodii foarte îndrăgite de sărbătoritele zilei, acestea sunt doar câteva dintre atuurile de care Iulian Vasile se va folosi în această seară pentru a cuceri publicul feminin. Din 17 martie, telespectatorii se vor reîntâlni cu Iulian Vasile la Antena 1, acesta concurând într-un alt show de succes internaţional: “Te cunosc de undeva”.

“Te cunosc de undeva” îl va confrunta pe Iulian Vasile cu schimbări uluitoare la care vor contribui zeci de profesionişti: make-up artişti, stilişti, antrenori vocali, coregrafi, profesori de actorie. Formatul este unul dintre cele mai recente lansate pe piaţa internaţională de televiziune şi aduce în prim plan opt vedete din România, care vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu i-au mai văzut niciodată, dând viaţă unor pesonalităţi din lumea muzicii. Patru femei celebre: Delia Matache, Lora, Julia Jianu şi Maria Buză şi patru bărbaţi celebri: CRBL, Dan Helciug, Jorge şi Iulian Vasile concurează în fiecare săptămână unii împotriva celorlalţi pentru a convinge juriul şi publicul că pot intra în pielea unor interpreţi din întreaga lume. Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Bucuresti, 08.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *