Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Iulian Vasile la un pas sa fie incuiat in studioul unde repeta pentru „Te cunosc de undeva!”

A repetat foarte mult pentru a interpreta Bee Gees

Sãptãmâna aceasta Iulian Vasile a avut parte de o triplã provocare la „Te cunosc de undeva!” A avut de interpretat nu unul, nu doi, ci trei artişti, mai exact componenţii legendarei trupe Bee Gees. Şi ca şi cum asta nu era de ajuns, nici coregrafia nu a fost deloc uşoarã. Deşi a repetat zi şi noapte – fiind la un pas de a fi încuiat în studio, iar transformarea sa a fost una foarte bunã, Iulian Vasile nu a mai reuşit sã ridice juriul în picioare, aşa cum a fãcut-o în interpretarea lui Whitney Houston.

Dupã o galã în care a fãcut senzaţie în interpretarea idolului sãu, Whitney Houston, smulgând ropote de aplauze şi numai cuvinte de laudã din partea juriului, care l-au adorat de-a dreptul, Iulian Vasile a fost un pic mai timid în interpretare în aceastã sãptãmânã la „Te cunosc de undeva!”.

Norocul nu i-a mai surâs finalistului X Factor, care a nimerit sã interpreteze legendara trupã Bee Gees, cu o piesã foarte grea, cântatã într-un anume timbru şi cu o coregrafie deloc uşoarã. Cu pãrul lung, barbã, ochelari de soare şi pantaloni evazaţi, Iulian a avut parte de o super transformare pe scena „Te cunosc de undeva!”. Din pãcate însã, la capitolul interpretare, Iulian a fost puţin timid, dupã cum a remarcat chiar Andrei Aradits.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 08.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *