free download 78 travel guides written by experts

Iulian Vasile – de nerecunoscut la „Te cunosc de undeva!”

Transformare incredibilã în aceastã sãptãmânã pentru Iulian Vasile la „Te cunosc de undeva!”. Bucuros nevoie mare cã are ocazia sã îşi imite idolul, pe mama Whitney – aşa cum îi place lui sã spunã, Iulian nu s-a dat în lãturi de la nimic: şi-a pus unghii şi gene false, s-a epilat şi a studiat întru totul gesturile artistei. I-a copleşit de-a dreptul pe juraţi, care au spus într-un glas: „Iulian, ai fost 1 la 1 cu Whitney!”. Bravo Iulian Vasile!

Finalistul super show-ului X Factor a fost pus în dificultate sâmbãta aceasta la „Te cunosc de undeva!”. Mare fan Whitney Houston, Iulian a avut ocazia sã îşi imite idolul şi a avut parte de o transformare de zile mari. Unghii şi gene false, rochie lungã, tocuri – toate au contribuit la o schimbare care i-a lãsat fãrã cuvinte pe juraţi. Cu mimica, privirea, gesturile, atitudinea deosebită şi în mod special felul în care s-a descurcat „pe toace” – Iulian a cucerit cu adevărat juriul „Te cunosc de undeva!”

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *