free download 78 travel guides written by experts

Iulia a parasit in hohote competiţia Next Top Model

Moldoveanca şi-a jignit colegele chiar înainte de plecare

Momentul jurizării celui de-al zecelea episod Next Top Model a fost unul de-a dreptul inedit. Dacă până acum, indiferent ce s-ar fi intâmplat, toate fetele îşi îmbraţişau de rămas – bun colega care pleca acasă, Iulia nici nu a vrut să audă şi le-a jignit crunt pe fostele ei colege. Aproape 800.000 de telespectatori au urmărit aseară momentul în care concurentele Next Top Model l-au văzut pe Bote călcat în picioare de o femeie, la propriu.

Un nou moment acid al jurizării a avut loc aseară la Next Top Model by Cătălin Botezatu. Fetele s-au înfăţişat în faţa juriului emoţionate şi dornice să îşi vadă rezultatele celei mai grele şedinţe foto de până acum : shootingului inedit de sub apă.

Cătălin şi juriul Next Top Model au discutat prestaţia fiecărei concurente. Într-un glas, aceştia au decis că cele mai fashion fotografii au fost cele ale Laurei şi ale lui Karin. “Laura, ai făcut poze fashion, cu atitudine, ai deschis ochii în apă fără nicio problemă şi ai fost mereu atentă la detalii. Bravo! Karin, ai fost genială. Ca de obicei exprimi delicateţe, exprimi exact ce mi-ai dorit eu de la acest shooting. Sunt mândru de tine!” le-a felicitat Bote pe fete. Şi Sandra a primit laude din partea juriului: “Ai fost atipică, exact ca întotdeauna, şi ne-ai oferit o adevărată lecţie de balet sub apă!”

Din păcate au existat şi fotografii care au mâhnit întru totul echipa Next Top Model. Iuliana şi Iulia abia au făcut faţă valului de reproşuri care s-au abătut ca un uragan asupra lor: “Fetelor îmi sunteţi foarte dragi însă nu pot trece peste nişte lucruri. Iulia, se vede ţesutul adipos, burta, poziţia picioarelor nici nu vreau să o comentez, nu e vina ta că nu ai reuşit să slăbeşti , însă…Ce să fac eu cu tine Iuliana, care nu ai voinţă nici acum, pe ultima sută de metri?”

Juriul Next Top Model a decis să îi mai acorde o ultimă şansă Iulianei. Iulia a izbucnit în hohote de plâns şi a încercat din răsputeri să fugă de camerele de filmat. Deşi lui Cătălin nu a avut să îi reproşeze nimic, şi a înţeles că întotdeauna, indiferent de situaţia în care a pus-o, nu i-a vrut decât binele, despre colegele ei nu poate spune acelaşi lucru. “Să nu aveţi curajul să mă priviţi în ochi, ipocritelor!”

Necruţătoare, nici măcar acum, Iulia nu acceptă consolarea colegelor sale. Doar Karin reuşeşte să se apropie de frumoasa moldoveancă. Cele două se îmbrăţişează după mai bine de două luni de convieţuire în cantonamentul Next Top Model by Cătălin Botezatu. “China Girl”, cum a fost poreclita Iulia de la intrarea in competitie, a primit multe şanse, şuşotesc nemulţumite fetele. Kilogramele în plus i-au venit până la urmă de hac, spun ele maliţioase, provocate de atitudinea drastică a moldovencei din Oneşti.

Aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară momentul în care concurentele Next Top Model, aflate la un renumit spa din Poiana Braşov, l-au surprins pe mentorul lor, într-o ipostază de necrezut: călcat în picioare la propriu, de o femeie. Pe mai departe, şase concurente continuă bătălia pentru cucerirea titulaturii de Next Top Model al României. Cum se vor descurca protagonistele cu tensiunea show-ului şi cu momentele inedite la care vor fi supuse, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1

Analiza este facuta pe targetul all urban

Perioada 17 noiembrie 2011

Bucuresti, 18.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *