free download 78 travel guides written by experts

Iubitorii de animale sprijina candidatura lui Marius Marinescu

Organizatiile pentru protectia animalelor, iubitorii de animale din Bucuresti si din intreaga tara sprijina candidatura pentru Camera Deputatilor a domnului senator Marius Marinescu, in Bucuresti, colegiul 3 din sectorul 1.

Senatorul Marius Marinescu s-a luptat pe tot parcursul mandatului sau, pentru oamenii nedreptatiti, pentru drepturile animalelor, pentru parcuri si un mediu curat.

Este singurul politician care s-a implicat cu adevarat si cu rezultate in problema cainilor fara stapan. Astfel, in ianuarie, gratie proiectului sau legislativ, a intrat in vigoare Legea nr.9/2008, pentru protectia animalelor, lege care ii pedepseste cu inchisoarea pe cei care maltrateaza animalele.

Un alt proiect legislativ legat de situatia animalelor fara stapan a fost deja votat in unanimitate de Senatul Romaniei si se afla in prezent, in dezbatere parlamentara la Camera Deputatilor.

Milioane de animale ii datoreaza viata domnului Marinescu!

Datorita senatorului Marinescu ne-a fost redat noua, bucurestenilor, parcul Bordei.

Marius Marinescu este alaturi de chiriasii evacuati , de oamenii aruncati in strada fara mila de catre autoritati, de persoanele nedreptatite si abuzate de institutiile corupte.

In ceea ce priveste apelul domnului Marius Marinescu catre bucuresteni si credinciosi sa salvam parcul de langa Catedrala Sf. Iosif din ghearele speculantilor imobilari, declaram ca suntem de partea lui Dumnezeu si a celor care intreprind acest demers cu toata fiinta noastra. Ne bucuram sa sprijinim initiativa legislativa a domnului senator Marinescu pentru salvarea Catedralei Sf. Iosif.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *