free download 78 travel guides written by experts

Iubirometrul Maggi ii asteapta pe toti copiii in Parcul Cismigiu

La început de primăvară, Maggi oferă ocazia tuturor copiilor din Bucureşti de a-şi demonstra într-un mod relaxant şi distractiv dragostea faţă de mamele lor. Astfel, începând cu 27 februarie, cei mici se vor putea bucura de un iubirometru uriaş în formă de inimă, în Parcul Cişmigiu. Prin doar o simplă îmbrăţişare a iubirometrului, copiii vor fi surprinşi de mesaje amuzante. Iubirometrul Maggi îi va aştepta pe toţi copiii, prietenii şi vecinii lor în Parcul Cişmigiu până pe 1 martie!

„Cu toţii am fost copii şi cu toţii ne amintim, sau ştim din povestirile părinţilor, de declaraţiile curate, directe şi simple pe care le făceam mamei când eram mici. Nu foloseam cuvinte mari, ci ne inspiram din realitatea care ne bucura existenţa la vremea aceea. Maggi le invită pe toate mamele să îşi amintească de copilările şi, prin intermediul celor mici, să se bucure pentru o clipă de gesturile inocente ale acestora în încercarea de a-şi dovedi dragostea. Printr-o simplă îmbrăţişare, Iubirometrul Maggi le va spune într-un mod amuzant celor mici cât de mult îşi iubesc mamele”, declară Alina Dragomir, Senior Brand Manager Maggi.

Cele mai iubite mame sunt premiate de Maggi! În perioada 27 februarie – 9 aprilie 2010, Maggi le va oferi săptămânal 10.000 euro şi mobilă de bucătărie sau electrocasnice în valoare de  1500 euro, pentru a face viaţa mai frumoasă întregii familii! Trebuie doar să trimita codul unic de pe oricare dintre produsele Maggi participante la promoţie prin: SMS la 1877 (SMS cu tarif normal in reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote), www.maggi.ro sau trimite ambalajul prin poştă la C.P.5 – O.P.15, Bucureşti. Primii 1000 de participanţi vor primi garantat un blender!

Regulamentul promoţiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro şi la Infoline: 08008 637 853 (apel gratuit din reţeaua Romtelecom). Valoarea totală brută a premiilor este de 436.404 RON.

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *