free download 78 travel guides written by experts

Iubim 2Roti

Important pentru participantii la parada bicicletelor

12:00 Adunare si organizare biciclete in Parcul Tineretului – accesul pe platforma se va face numai din B-dul Gheorghe Sincai (intrarea principala in parc). Precizam ca in data de 24 Mai se va permite accesul in parc conform aprobarilor obtinute pentru motociclete/ scutere/ biciclete.

13:00 Plecare bicicletelor în paradă pe urmatorul traseu: B-dul Dimitrie Cantemir; P-ta Unirii; B-dul Ion C. Bratianu; P-ta Universitatii; B-dul Nicolae Balcescu; B-dul Gheorghe Magheru; P-ta Romana; B-dul Lascar Catargiu; P-ta Victoriei; B-dul Aviatorilor; P-ta Charles de Gaulle; B-dul Maresal Constantin Prezan; Arcul de Triumf; B-dul Dimitrie Kiseleff; P-ta Presei Libere; B-dul Marasti; P-ta Montreal; B-dul Expozitiei; ROMEXPO

In incinta ROMEXPO se va asigura un spatiu de parcare pentru aproximativ 500 de biciclete (standere, garduri unde vor putea fi legate). Pentru cei ce nu vor dori sa lase bicicletele in spatiul amenajat, se va permite accesul cu acestea in incinta evenimentului cu conditia sa nu fie folosite ca mijloc de deplasare.

Accesul si parcarea auto nu va fi permisa in parcarea B – ROMEXPO.

Regulamentul il gasiti aici: //iubim2roti.ro/?p=968

Bucuresti, 19.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *