free download 78 travel guides written by experts

It’s … ShowTime la Iasi

Asociaţia LECUPO şi Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi vă invită la un spectacol de Stand-up Comedy cu trupa ShowTime din Bucureşti, sâmbătă, 8 noiembrie 2008, ora 20:00, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor. Trupa ShowTime este alcătuită din talentaţii Tibi Neuronu, Cristian Dumitru şi Cătălin Bordea, care, având o experienţă de peste 4 ani în spectacole de Stand-up Comedy, vor susţine prima lor reprezentaţie de amploare din Iaşi. Pe parcursul a două ore trupa ShowTime va trata subiecte de actualitate într-un stil propriu, cu mult umor şi spontaneitate.

Având ca obiectiv crearea unor variate oportunităţi de recreere pentru tinerii din Iaşi, Asociaţia LECUPO şi-a propus să ofere prin organizarea acestui spectacol de Stand-up Comedy o alternativă de petrecere a timpului liber.

LECUPO este o organizaţie non-guvernamentală de tineret care a luat naştere în martie 2007 ca o necesitate de educaţie şi dezvoltare continuă a tinerilor din Iaşi. Împreună cu voluntarii noştri desfăşurăm activităţi la standarde europene, cu şi pentru tineri, prin care încercăm să identificăm şi să rezolvăm problemele tinerilor, precum şi să le oferim oportunităţile de care au atât de mult nevoie.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la eveniment vă rugăm să o contactaţi pe dra Mihaela Gîrleanu, Director Executiv LECUPO la nr. de telefon 0743 76 36 17, sau la adresa de e-mail office@lecupo.ro

Iasi, 06.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *