creative night talks

It’s DJ’s weekend! La Music Channel isi dau intalnire Morris, Deepside Dj si Nick Kamarera

In weekendul acesta, Music Channel iti aduce la “Tu faci weekendul” cei mai tari DJ ai momentului: Morris, Deepside DJ si Nick Kamarera povestesc cum e gustul succesului sambata si duminica, de la ora 14.00 si de la ora 20.00. Iar vineri, de la ora 14.00, ti-am pregatit un preview pentru ceea ce va urma in weekend.

Sambata, ai patru ore de muzica buna si de interviuri cu Morris, autorul hitului “Desire”. De la ora 14.00 si de la ora 20.00, Morris povesteste ce inseamna a fi DJ si cat, din succesul obtinut, se datoreaza muncii si cat e pasiune. Marius Iancu, a.k.a Morris, da cartile pe fata si spune daca meseria de DJ iti garanteaza succesul la femei, cat si care e feeling-ul cand stii ca piesele tale au trecut granitele tarii si sunt ascultate si in Grecia, Polonia, Rusia, Turcia si Finlanda. Impreuna cu VJ Raru, fac decalogul DJ-ilor din Romania si incearca sa se lamureasca daca sunt sau nu prea multi DJ la noi in tara.

Duminica, vin la platane Deepside DJ, impreuna cu Nick Kamarera si ne povestesc despre “Beautiful Days”, hit-ul care a spart topurile. Se pare ca formula de patru DJ a fost secretul succesului pentru baietii care au castigat numeroase concursuri in afara tarii si care au obtinut chiar si un contract cu o casa de discuri foarte importanta la nivel international. Mai mult decat atat, baietii spun ca tocmai au terminat de inregistrat o piesa care nu e foarte comerciala, dar care cu siguranta va fi imnul tuturor clubber-ilor din lume.

Cum se intelege Morris cu Play& Win si cum merge colaborarea dintre Deepside DJ si Eric Pridz, cat si cum se impart baietii intre cele doua studiouri din Bucuresti, afli de la VJ Raru si VJ Bianca, la Music Channel, sambata si duminica, de la ora 14.00 si de la ora 20.00.

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *