free download 78 travel guides written by experts

Iti surade un zambet la minut?

SENIORHYPER a lansat Zâmbete la minut, noua aplicație de Facebook pentru Orbit România, unul dintre susținătorii campaniei Zâmbește România!

Se întâmplă des ca zâmbetul tău să fie periclitat de diferite situații… Să zâmbești cu jumătate de gură sau să nu zâmbești deloc sunt situații ce trebuie eliminate din viețile noastre. Acesta este și motivul pentru care SENIORHYPER a creat automatul de zâmbete, o aplicație de Facebook care generează în câteva secunde zâmbete de toate tipurile, pe care le aplică pe chipul userului!

Aplicația, creată și dezvoltată în totalitate de echipa SENIORHYPER, constă în încărcarea de către user a unei fotografii în automatul de zâmbete, urmată de selectarea celui mai potrivit zâmbet care va fi aplicat pe chipul acestuia. Rezultatul este o fotografie plină de umor.

În final, userul se poate înscrie în concurs și poate avea șansa să câștige unul dintre premiile oferite de Orbit: gumă de mestecat Orbit pentru 3 luni sau un aparat foto instant! Aplicația poate fi accesată pe paginile de Facebook Orbit România și Zâmbește Romania timp de patru săptămâni, până pe 20 decembrie.

Platforma face parte din campania Zâmbește România, susținută de Orbit prin intermediul Wrigley Oral Healthcare Program. Astfel, se încurajează prevenirea problemelor cauzate de lipsa unei igiene dentare corecte și importanța sănătății orale.

”Mașinăria, cum îmi place să-i zic aplicației, funcționează doar pe bază de zâmbete! Mecanismul este foarte simplu și user friendly. Tot ce îți trebuie este o fotografie! Și ai trei variante: fie încarci una din calculator, fie alegi una de pe profilul tău de Facebook, fie îți faci una cu webcam-ul. Apoi îți alegi zâmbetul care te caracterizează: mai șarmant, mai larg, până la urechi și poți câștiga ingredientele perfecte să-ți expui zâmbetul cu încredere oriunde și oricând!”, spune Dana Cucoș, Social Media Planner, SENIORHYPER.

”Zâmbetul este unul dintre cele mai de preț daruri ale omului. Iar cei de la SENIORHYPER au reușit să surprindă toate valențele acestui concept prin platforma creativă pe care au dezvoltat-o. De la design, până la ce se întâmplă de fapt în aplicație, toate elementele sunt sub aceeași umbrelă, a zâmbetului. Si cum știm că zâmbetul și umorul fac parte din aceeași categorie, să nu fiți uimiți dacă veți vedea zâmbete zburătoare”, spune Nicoleta Mihalache, Assistant Brand Manager, Orbit Romania.

Echipa SENIORHYPER:
Vasile Alboiu – Creative Director
Sorana Caracudovici – Copywriter
Anca Masek – Art Director
Cătălin Ghinescu – Art Director
Vlad Emandi – Designer
Alexandra Ivan – Client Service Director
Veronica Ciacoveanu – Account Manager
Alexandra Cîrciu – Junior Account Executive
Ionuț Ciubotariu – Director of Operations
Andrei Băiașiu – Senior Project Manager
Ștefan Zibilianu – PHP Developer
Nicușor Vasilescu – Action Script developer

Echipa ORBIT:
Adela Avram – Senior Brand Manager Balkan East
Nicoleta Mihalache – Assistant Brand Manager Romania

Bucuresti, 19.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *