free download 78 travel guides written by experts

iTechNews, o sursa utila de informatii IT&C

Blogul de ştiri IT iTechNews este o apariţie nouă în media din România cu specific IT&C. Noul website s-a născut din necesitatea de a oferi cititorilor mai mult decât ştiri şi noutăţi din domeniu, ci prezentări de produse, tutoriale şi o selecţie reviste internaţionale de referinţă.

iTechNews – //www.servicii-it.info/ – se concentrează pe două servicii esenţiale oferite publicului interesat: informare şi educare. Astfel, website-ul conţine o serie de ghiduri şi articole ce includ sfaturi utile pentru o folosire optimizată şi sigură a PC-ului şi a internetului. Printre cele mai citite materiale sunt ghidul complet pentru Windows 7 şi cele zece reguli contra spam-ului. Pentru a accesa rapid toate aceste informaţii utile, cititorii trebuie doar să tasteze “tips” în câmpul de căutare.

În plus, iTechNews este o resursă permanent actualizată de noutăţi IT&C: lansări hardware şi softare, inovaţii tehnologice, ştiri despre marile companii sau despre reţelele sociale, prezentări detaliate ale celor mai noi produse sau jocuri de pe piaţă.

Pentru cei pasionaţi, blogul oferă o colecţie a celor mai populare reviste IT&C din toată lumea, în format pdf. Cititorii pot consulta numerele actuale ale “PC World”, “PC Magazine”, “PC Gamer” sau “Computer Active”.

iTechNews se adresează în primul rând pasionaţilor de IT, profesioniştilor sau studenţilor în domeniu. Mai mult, blogul poate fi şi o resursă extrem de utilă pentru utilizatorii obişnuiţi, care întâmpină o problemă şi nu ştiu cum să o rezolve.

Bucuresti, 25.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *