kinodiseea final

itDepot.ro devine Trada Marketplace

itDepot.ro, platformă de echipamente performante și consumabile, devine Trada Marketplace începând cu luna septembrie a acestui an.

La 4 ani de la lansare și după câștigarea premiului GPEC în anul 2019 pe zona de IT&C, itDepot.ro se îndreaptă spre o nouă direcție de business, transformându-se într-un canal de vânzare de tip marketplace.

Producătorii, importatorii și distribuitorii își pot lista acum brandurile și produsele în platforma trada.ro și, astfel, își pot activa un nou canal online.

Senior Software logo

“Migrarea este o evoluție firească spre atragerea de noi segmente de clienți. Platforma IT și sistemele software de care beneficiază Trada Marketplace fac posibilă oferirea unor facilități de vânzare online pentru comercianți și o experiență de cumpărături plăcută pentru clienți.” a declarat Ana Maria Dragomir, Business Developer Trada.ro

Platforma online Trada Marketplace include o varietate de produse din cele mai diverse categorii:

  • Casă și Grădină – oferă o gamă variată de sisteme de iluminat, sisteme de încălzire, electrocasnice mici, dar și accesorii pentru decorațiuni interioare.
  • Curățenie și îngrijire personală – în această categorie se găsesc dezinfectanți, produse de curățenie, îngrijire personală, protecție și imunitate, produse de cosmetică.
  • Produse IT&C – aparatură și echipamente de top reprezentate prin imprimante Laser, multifuncționale, aparate de etichetat, scanere portabile, cititoare coduri de bare, terminale mobile și case de marcat.
  • Organe de asamblare – reprezentate de diverse sisteme folosite la îmbinarea diferitelor elemente din metal și lemn. Sunt șuruburi speciale, șuruburi cu cap înecat, șuruburi cu cap bombat, șuruburi cu cap hexagonal, dar și șuruburi inox.
  • Scule și Unelte – pune la dispoziție meșterilor amatori, dar și profesioniștilor unelte, scule electrice și instrumente de măsură necesare pentru realizarea diverselor lucrări de bricolaj sau construcții.
  • Alimente și Băuturi – cuprinde alimente de bază, băuturi alcoolice, băuturi non-alcoolice, dar și sosuri, cafea și ceai.

Despre Trada

Trada.ro este un brand dezvoltat de Senior Sofware sub sloganul “Shopping Online. Made Simple“, ducând experiența comerțului digital electronic la următorul nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *