free download 78 travel guides written by experts

IT&C-ul revolutionar se pregateste

pentru a doua editie a IT&C Paintball Cup. START the IT Revolution!

Astazi, luni 31 iulie, incep inscrierile pentru a doua editie a IT&C Paintball Cup. Evenimentul va avea loc, la fel ca anul trecut, in luna septembrie incepand cu 9-10 septembrie in Padurea Magura. La IT&C Paintball Cup vor participa exclusiv firmele de profil care isi vor apara onoarea de echipa competitiva intr-un cadru sportiv si informal.

Avand in vedere experienta domeniului in confruntarile din afara biroului (IT&C Paintball Cup 2005, IT&C Bowling Cup 2006) organizatorii se asteapta ca miza pentru castigarea trofeului sa fie o sursa importanta de distractie. Competitia va fi precedata de tragerea la sorti din Club Biblioteca, joi 7 septembrie, cand se va afla configuratia grupelor si cine are de infruntat pe cine pentru a accede in semifinala.

Premiile puse in joc sunt: un full page de la PC Magazine si  pizza timp de o saptamana la birou de la Si Pizza Condimente Urbane pentru castigatorii locului 1 si bile de joc de la Asociatia Nationala de Painball pentru primele 3 echipe castigatoare.

Partenerii media care sustin IT&C Paintball Cup 2006 sub egida Start the IT Revolution, sunt Radio 21, PC Magazine, MarketWatch, Cariere, PRwave, SMARTfinancial si Webvertise. Cateringul evenimentului va fi asigurat de Si Pizza Condimente Urbane.

Palette Advertising si Asociatia Nationala de Paintball organizeaza evenimentul pentru al doilea an consecutiv si promit sa nu renunte la aceasta traditie.

Bucuresti, 31.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *