Baby Boom Show Virtual

IT&C Bowling Cup 2006 la final!

Prima editie a IT&C Bowling Cup s-a desfasurat pe parcursul a trei zile la Play Planet, in Plaza Romania, marti, miercuri si joi incepand cu ora 18.00. In seara finalei pistele s-au incins, tensiunea a fost imensa iar incurajarile galeriilor pe masura!

Evenimentul Fara Cravata s-a bucurat de prezenta companiilor din domeniul IT&C care au vrut sa demonstreze ca profesionalismul apartine echipelor unite, tinere, deschise si dinamice. De sportivitate si fair-play au dat dovada toate echipele participante: Vodafone, Zapp, Siemens, Xerox Romania, IT Works, Panasonic, Indaco Systems, Scop Computers, Ericsson, Alcatel, Dial Telecom, Softwin, Agis Computers, AS Craiova, A.S.B.I.S., C&D Industries, UTI, Media Sat, Ceemark, Akela Informatique. Cum orice competitie grea cere sacrificii, atmosfera greu de uitat atat pentru organizatori cat si pentru participanti, i-a lasat pe unii cu febra musculara iar pe altii fara voce. Cu siguranta acesta este motivul pentru care competitia de paintball din acelasi domeniu va starni anul acesta pasiuni si mai puternice ca la editia din 2005.

Dupa o lupta extraordinar de stransa, in care fiecare echipa a reusit strike dupa strike, C&D Industries si-a adjudecat trofeul, echipa Canyon reprezentand A.S.B.I.S. a castigat pozitia a II-a iar AS Craiova locul III. Vodafone si Zapp au fost foarte aproape de primele 3 clasate, la o diferenta de pana in 100 de puncte.

Desi au existat doar trei locuri pe podium toate echipele care s-au calificat in finala merita felicitari pentru forta de concentrare, stapanirea de sine si dorinta de a castiga trofeul: Zapp, Vodafone, Alcatel, Media Sat, Scop Computers, Xerox Romania, Indaco Systems, UTI, Agis.

Premiile au fost acordate de Carpatica Dive Center – o sesiune de Discover Scuba Diving in Eforie Nord pentru fiecare membru al echipelor de pe primele 3 locuri, si de Play Planet – 20 de jocuri de bowling pentru fiecare echipa de pe primele 3 pozitii. In plus castigatoarea trofeului a castigat un Full Page oferit de PC Magazine in urmatorul numar al revistei. Cateringul competitiei a fost asigurat de Caffe Ristorante Il Corso.

Partenerii media care au sustinut acest eveniment sunt Radio 21, PC Magazine, Market Watch, Cariere, PRwave, Vivid, Webvertise.

IT&C Bowling Cup este un eveniment Fara Cravata organizat de Palette Advertising impreuna cu Play Planet. In cadrul evenimentelor Fara Cravata se vor mai confrunta pe pistele de bowling casele de avocatura, companiile din domeniul Auto, Farmaceutic, Financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *