metalshow

IT Smart Systems a obtinut certificarea de IBM Premier Business Partner

Ca o consecință a rezultatelor din ultimii ani, IT Smart Systems (ISS) a obținut recent statutul de IBM Premier Business Partner. IBM Premier este cel mai înalt nivel de certificare acordat unui partener IBM.

“ISS a dobândit un nivel ridicat de experiență în realizarea unor proiecte de mare anvergură. ISS are un număr mare de clienți din top 100 de companii din Romania, proiectele complexe implementate la aceste companii acoperind domenii precum identity management, integrare de aplicații și securitate.” a declarat Mihaela Georgescu – Senior Partner la IT Smart Systems.

Pentru acest nivel de certificare, partenerul trebuie să colaboreze cu IBM și să ofere clienților soluții complexe și adaptate diverselor cerințe de business. ISS are o experiența de peste opt ani în livrarea și întreținerea de sisteme complexe ‘’business critical’’ și a acumulat un know-how pentru verticalele de industrie (telecom, financiar-bancar, utilități).

“Principalul diferențiator al ISS este expertiza echipei – aflată în continuă creștere atât ca număr de personal cât și ca nivel profesional. Certificarea IBM Premier Business Partner cu specializarea în gamele de produse software Websphere și Tivoli este un pas evolutiv foarte important in dezvoltarea firmei. Nu întâmplător aceasta creștere a statutului coincide cu fructificarea în noi proiecte și oportunități dezvoltate în parteneriat cu IBM” a concluzionat Mihaela Georgescu.

Despre ISS

IT Smart Systems (ISS) are o experiența de 8 ani în implementarea de soluții ‚’’business critical’’ la clienți din sectorul Large Enterprise. Având o structura de management multinațională, prezenta directa în Romania, Republica Moldova, Austria și Ucraina, o echipa de experți IT validată de clienți din 8 țări, acreditari din partea vendorilor „market leader” in domeniile Business Integration si IT Security, ISS își propune să fie furnizorul preferat de soluții IT, prin adresarea problemelor prioritare ale clienților cu soluțiile IT cele mai adecvate, la un raport calitate/preț imbatabil.

Bucuresti, 10.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *