free download 78 travel guides written by experts

IT Republic – Cenzura din Republica Moldova

Sambata, 18 aprilie, de la ora 18:00 (in reluare luni, 20 aprilie, ora 24:00) la City FM 106,2 Mhz si online la www.cityfm.ro va invitam sa ascultati o editie speciala a emisiunii IT Republic.

Veti afla cum Internetul a infrant cenzura din Republica Moldova. Puteti asculta interviuri in exclusivitate cu martori ai evenimentelor de la Chisinau. Veti afla povestea halucinanta a retinerii celor trei jurnalisti ai Realitatea TV la Chisinau.

Reporterul Yevgenyia Kironaki dezvaluie pentru cetatenii republicii IT intreaga poveste a revoltei de la Chisinau. Bloggerul Raul Puiu care a participat activ la diseminarea informatiilor despre revolta tinerilor din Moldova ne va spune cum functioneza cenzura pe internet şi cum marii operatori de telefonie din Moldova au blocat retelele pentru a-i impiedica pe tineri sa-şi trimita mesaje sau fotografii care ilustrau ce se intampla cu adevarat in centrul Chisinaului. “Voi vorbi despre cum a fost batalia mediatica de fapt si lupta pentru informatii (ei sa le opreasca si noi sa le raspandim)”, a declarat Raul Puiu inainte de emisiune.

Asculta IT Republic sambata de la 18:00 – pentru ca un cetatean bun, e un cetatean informat!

CONCURS:

Si pentru ca duminica sarbatorim Pastele, la IT Republic am pregatit pentru voi trei premii asa cum vreti:puteti castiga un World of Warcraft Battle Chest, un Lost The Videogame pentru PLAYSTATION 3 si un joc Beowulf tot pentru PLAYSTATION 3.

Bucuresti, 17.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *