Shadow

Israelul ca destinație de vacanță va comunica în România prin intermediul agenției Travel Communication Romania

Începând cu luna iunie 2018, Travel Communication România a fost aleasă pentru a derula activitatea de marketing și PR din România pentru Ministerul Turismului din Israel. Alegerea a fost făcută în urma unei licitații lansate la începutul acestui an și va include comunicarea cu mass-media, parteneriate cu agențiile de turism, cu companiile aeriene și evenimente.

Această colaborare face parte din strategia Ministerului Turismului din Israel de a atrage turiști români și vine în continuarea campaniei de anul trecut ce a inclus promovare în mass-media, parteneriate cu tour-operatori și companii aeriene. Eforturile de promovare a Israelului ca destinație turistică începute în anul 2017 vor fi continuate în 2018 printr-o colaborare strânsă cu agențiile de turism și companiile aeriene, prin comunicarea către presă, dar și către publicul final. Israelul ca destinație de vacantă își propune să devină o primă opțiune pentru turiștii români care caută city break-uri și vacanțe la plajă. Deja majoritatea tour-operatorilor din România includ în ofertele lor și city break-uri în Tel Aviv și vacanțe la plajă în Eilat, poziționând destinația ca o alternativă solidă la vacanțele în Turcia, Cipru sau coasta Italiei, Franței și Spaniei. Echipa Travel Communication Romania va colabora îndeaproape cu agențiile de turism pentru a crește vizibilitatea destinației.

Ami Alon, Director, Europa Centrală, Ministerul Turismului din Israel: „România este una dintre piețele cheie pentru destinația turistică Israel. Suntem siguri că profilul destinației noastre se potrivește foarte bine dorințelor turiștilor români, astfel că ne dorim să îi atragem în număr cât mai mare către Israel. Îi așteptăm cu soare tot timpul anului, plaje cu nisip fin și sezon extins, locuri istorice de explorat dar și petreceri și o viață de noapte vibranta”.

Amy Alon

Răzvan Pascu, Managing Partner, Travel Communication Romania: “Am explorat Israelul pe cont propriu de două ori și sunt convins că are toate ingredientele pentru a deveni o nouă destinație de top pentru români. Are acea combinație unică de vreme blândă, plaje impecabile, istorie și distracție. În plus, avem zboruri directe spre Eilat și Tel Aviv de pe principalele aeroporturi din România: București, Cluj, Iași, Timișoara și în curând din Sibiu iar zborul durează puțin peste două ore. Îmi propun ca în următorul an să convingem cât mai mulți români să opteze pentru această destinație de vacanta”.

Razvan Pascu

Despre Israel ca destinație de vacantă pentru turiștii români

Israelul este o destinație importantă de călătorie pentru turiștii români, apreciată pentru pelerinajele organizate aici. Începând cu anul 2017, Ministerul Turismului din Israel și-a concentrat eforturile pe promovarea orașelor Tel Aviv și Ierusalim ca două destinații de city break într-o singură vacanță, oferind experiențe multiculturale, o viată de noapte intensă, delicii gastronomice și posibilități pentru turismul de aventură. Peste 60 de zboruri săptămânale leagă acum Tel Aviv și Eilat de principalele aeroporturi din România – București, Timișoara, Cluj, Iași și Sibiu (din luna iulie, 2018). 2018 comparativ cu 2016 a înregistrat o creștere cu 152% a turiștilor români, iar perspectivele rămân extrem de pozitive și pentru anul 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *