free download 78 travel guides written by experts

Israel – noua ruta Germanwings de pe aeroportul Koln/Bonn

Compania aeriană Germanwings adaugă începând din 30 martie 2010 o nouă destinaţie cu plecare de pe aeroportul Koln/Bonn: Israel. Astfel, compania low-cost zboară de două ori pe săptămână, într-unul din cele mai importante oraşe (destinaţii) din Orientul Apropiat.  

Oferta vine chiar în apropierea sărbătorilor pascale, mărind numărul curselor low-cost atât din Koln, cât şi din Bonn. Noua legatură a intrat în program începând cu 25 februarie 2010, iar rezervările pot fi efectuate pe www.germanwings.com.

Spre noua rută se va zbura de pe Koln/Bonn, în fiecare marţi şi sâmbătă, cu un Airbus A319, la ora 17:05, ajungându-se la destinaţie la ora 22:20. Cursa din Israel spre Germania va fi efectuată între 23:15 şi 3:00 dimineaţa. 

Tel Aviv are aproape 400.000 de locuitori, fiind al doilea oraş ca mărime din Israel. Oraşul, aflat la doar câţiva kilometrii de Marea Mediterană, este casa a 3,2 milioane de oameni. În apropierea oraşului se află cel mai mare aeroport din Israel – Ben Gurion. În oraş puteţi călători cu ajutorul liniilor de autobuz, aici aflându-se cea mai mare autogară din lume. 

Oraşul Tel Aviv oferă numeroase atracţii turistice, unul din cele mai importante fiind Oraşul Alb, cu peste 4000 de case construite în stil tradiţional sau modern. Acestea au fost construite în anii 1930 de arhitecţi originari din Dresda şi Berlin. O parte a oraşului aparţine patrimoniului cultural UNESCO. Alte obiective turistice ce merită vizitate sunt Muzeul de Artă din Tel Aviv şi Independence Hall (Bet HaAzma’ut), aflată pe bulevardul Rothschild. Acesta este locul în care pe 14 mai 1948, Ben Gurion a numit statul Israel.

Bucuresti, 26.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *