free download 78 travel guides written by experts

Isi urmareste emisiunea chiar si cand e la pescuit

Cosmin Seleşi nu ratează nicio ediţie Te cunosc de undeva!

Cosmin Seleşi este pescar pasionat, iar cum programul său este din ce în ce mai aglomerat din pricina filmărilor la Te cunosc de undeva! singurele escapade posibile sunt în weekend. Însă în weekend se difuzează şi show-ul al cărui prezentator este, astfel că simpaticul actor a trebuit să facă un compromis cu amicii: trei zile este doar al lor pentru pescuit, dar sâmbătă seara, de la 20.20, toata lumea se uită la Te cunosc de undeva!

Chiar în acest weekend, Cosmin va urmări cea de-a treia ediţie a emisunii din Delta Dunării, acolo unde merge la pescuit. Actorul nu ratează nicio ediţie, iar ediţia din această săptămână se anunţă a fi spectaculoasă. CRBL va intra în pielea Sofiei Vicoveanca, Jorge va arăta, va cânta şi va dansa precum Beyonce, Iulian Vasile le va ţine locul celor de la Bee Gees, iar Julia va fi mult apreciata artistă româncă Margareta Pâslaru. Pe scena Te cunosc de undeva! vor veni şi Ozzy Osborne, în interpretarea inedită a lui Dan Helciug, Liza Minelli, cea căreia îi va da viaţă Maria Buză sau Culture Club, a cărei solistă va fi Delia. Lora a acceptat provocarea de a fi Mary J Blige.

Cum se vor descurca concurenţii, dar şi ce alte surprize îi mai aşteaptă, telespectatorii vor afla sâmbără, urmărind Te cunosc de undeva!, numai pe Antena 1.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *