metalshow

Iron Aid Steam System te scuteste

de călcatul rufelor !

Electrolux lansează uscătorul de rufe care reduce timpul alocat uneia dintre cele mai lungi şi plictisitoare activităţi casnice

Electrolux, lider în inovaţiile de electrocasnice, lansează uscătorul de rufe care foloseste aburul pentru a uşura călcatul rufelor. Dotat cu un ciclu special de expunere la curenţii de abur si proiectat sa reducă şi să elimine cutele de şifonare, uscătorul de rufe Iron Aid reduce cu până la jumătate timpul alocat călcatului rufelor. In plus, uscătorul oferă consumatorilor posibilitatea de a îndepărta mirosurile neplăcute si de a reîmprospăta rufele, chiar şi în cazul celor care permit doar curăţare chimică.

Cercetările in rândul consumatorilor arată faptul că activitatea de călcare a rufelor este considerată cea mai lungă şi neplăcută dintre activitatile casnice, consumând până la 68% din timpul necesar pentru a avea haine curate si  gata de purtat. În plus, călcatul rufelor presupune nu doar pricepere şi tehnici specifice, ci şi timp şi mult spaţiu.

Iron Aid oferă două soluţii într-una prin faptul că înglobează atât un uscător cu condensare, cât şi sistemul Iron Aid (care uşurează călcarea ulterioară). Iron Aid oferă consumatorului cinci cicluri de aburi proiectate să răspundă unor cerinţe specifice: două cicluri pentru cămăşi, două pentru lenjerie de pat, feţe de masă, etc. şi un ciclu final pentru obiectele de îmbrăcăminte ce necesită curătare chimică. Echipat cu senzori automatici, Iron Aid usuca intai hainele, dupa care activeaza procesul de indepartare a cutelor.

Iron Aid oferă consumatorilor posibilitatea de a elimina, pe durata unui singur ciclu de uscare, cutele a până la cinci cămăşi sau a 3 kg de haine standard din bumbac. Sistemul Iron Aid poate fi activat ca o etapă a unui proces întreg de uscare şi călcare sau ca un ciclu independent de uscare care durează în jur de 25 de minute, în funcţie de programul ales.

“Iron Aid este o inovaţie tehnologică unică proiectată pentru a face viaţa clienţilor noştri mai usoara”, explică Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager Electrolux Romania. Nu numai că reduce sensibil timpul destinat călcătului, dar, în acelaşi timp, ciclul adiţional ajută fibrele textile ale  obiectelor vestimentare să se destindă si astfel înlesnesc călcatul; în cazul în care acesta mai este necesar! Mai mult, eticheta doar spălare chimică  nu mai trebuie să stârnească frică în rândul consumatorilor. Mulţi consumatori cheltuie inutil bani pentru a-şi reîmprospăta, de exemplu, costumele la curăţătorie doar pentru simplul fapt că miros urât – aceasta este de domeniul trecutului !”

Înainte de lansare, Electrolux a testat Iron Aid în rândul consumatorilor de pe întreg continentul european. Cele mai recente cercetări desfăşurate de către Universitatea din Bonn au arătat că peste 98% dintre cei 282 de subiecţi care au testat activ produsul ar purta la activităţile de relaxare sau din timpul liber hainele scoase direct din aparat, fără a le călca în prealabil. Studiul arată totodată faptul că nu mai puţin de 77% dintre aceştia ar purta la serviciu hainele scoase direct din uscatorul Iron Aid, inclusiv cămăşi, fără a le călca în prealabil.     

Şi nu în ultimul rănd, Iron Aid de la Electrolux oferă consumatorului posibilitatea de a usca mătase şi lână. Iron Aid este echipat cu un panou de comandă uşor de utilizat şi un afişaj care asigură un feedback complet al programului în curs.

In Romania, uscatorul Iron Aid este disponibil pe piata din luna octombrie a acestui an la un pret recomandat de vanzare de 3200 lei.

Mai mult chiar, Electrolux îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi să testeze calităţile noului uscator in Plaza Romania in zilele de 6, 7 şi 8 octombrie, între orele 14.00 – 21.00. Pe lângă demonstraţia de produs, cei prezenţi se vor putea bucura de concursuri, premii şi alte surprize plăcute oferite de Electrolux.

Bucuresti, 6.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *