free download 78 travel guides written by experts

IRIS si JK as Robbie Williams a doua zi la „Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience” in Mamaia

Pe 22 august IRIS si JK as Robbie Williams vor canta in cea de-a doua zi a evenimentului “Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience” din Mamaia

Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience continua cu un concert Iris si JK as Robbie Williams pe plaja de la Cucaracha. Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience reda povestea omului din spatele whiskey-ului, creeaza un ambient relaxant, antreneaza vizitatorii in jocuri si concursuri inspirate din cultura si traditia Jack, le ofera savoarea whiskey-ului acompaniat de alte arome imbietoare si, desigur, de o muzica de calitate.

IRIS – Cristi Minculescu: “Ma bucur ca am revenit si ca Jack Daniel’s ne-a invitat sa fim alaturi de legenda sa in aceasta vara”

Trupa Iris va urca sambata noaptea pe scena Jack Daniel’s din Mamaia cu gandul la iubitorii de rock: “De-a lungul timpului legenda a fost alaturi de oameni. Si mai ales alaturi de muzica rock. Legenda lui Jack a insotit multe generatii, inclusiv pe noi. Ma bucur ca am revenit si ca Jack Daniel’s ne-a invitat sa fim alaturi de legenda sa in aceasta vara. Stiu ca ati fost alaturi de mine si de sotia mea si va multumesc tuturor. Desi eu nu mai pot fi bautor de Jack, spiritul si mesajul lui ne va insoti la acest concert.”

JK as Robbie Williams: „Petrecerile Jack Daniel’s sunt unele dintre cele mai bune din lume”

JK este cel mai cunoscut artist care prin concertele si aparitia sa ii aduce un tribut lui Robbie Williams. Din 2002 JK a cantat live in fata a mai mult de 1,5 milioane de oameni in 14 tari. „Jack Daniel’s m-a invitat la mai multe petreceri in Romania. Este a sasea oara cand sunt aici doar intr-un an. Am fost la multe petreceri peste tot in lume si trebuie sa spun ca petrecerile Jack Daniel’s sunt unele dintre cele mai bune. Totul este foarte bine organizat, iar publicul este fantastic. Prietenii de la JD au devenit ca o familie pentru mine si abia astept acest eveniment de la mare. Romania este o tara foarte frumoasa, la fel si oamenii de aici…si bineinteles femeile!”

„Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience” este un eveniment interactiv de exceptie si face parte integranta din turneul pe care acest ansamblu il face in vara lui 2009 in Europa. Un truck impreuna cu celelalte module se transforma pentru trei zile intr-un club pe plaja La Cucaracha.

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, si bourbon-ul Woodford Reserve.

Bucuresti, 18.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *