free download 78 travel guides written by experts

Irinel Columbeanu, asaltat de blondele lui Negru

Vezi cu ce întrebare îndrăzneaţă l-au provocat pe omul de afaceri!

Irinel Columbeanu va sta miercurea aceasta faţă în faţă cu 50 de blonde superbe şi determinate să demonstreze că inteligenţa este sexy. Confruntarea va fi cu adevărat spectaculoasă, mai ales că blondele vor profita la maxim de această întâlnire pentru a-şi lămuri curiozităţile, unele din ele cât se poate de picante.

“Am o informaţie secretă despre dumneavoastră pe care vreau să o verific. Este adevărat că aţi lucrat la combinatul de creştere a porcilor la Baloteşti şi v-au concediat? l-a întrebat una dintre blonde pe Irinel Columbeanu.

Spre bucuria domnişoarelor, răspunsul său a fost foarte amplu, omul de afaceri aducând în discuţie momente importante din viaţa sa, între care terminarea facultăţii, pe care a absolvit-o primul din promoţie aşa cum a mărturisit şi primul său loc de muncă. Pentru a-i răspunde superbei blonde, afaceristul a povestit despre perioada când a lucrat ca inginer la “Institutul de Biologie şi Nutriţie Animală” Baloteşti după terminarea facultăţii, fiind ulterior mutat disciplinar.

Află motivul acestei mutări şi alte povestiri de senzaţie din viaţa lui Irinel Columbeanu, miercurea aceasta, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *