free download 78 travel guides written by experts

Irina Socol este in topul celor mai buni antreprenori din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)

Gala anuală „Stevie Awards”, desfăşurată la New York, a desemnat antreprenorii şi executivii de top din lume

Antreprenoriatul românesc primeşte nota maximă din partea juriului competiţiei „Stevie Awards for Women in Business”!

SIVECO Romania este de două ori nominalizată la categoria „Cel mai bun antreprenor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa” (Best antrepreneur in EMEA): Irina Socol şi la categoria „Business Helping Women”.

Preşedintele şi directorul general al SIVECO Romania este în topul antreprenorilor din regiunea EMEA, alături de omologi din Marea Britanie şi din Olanda. Juriul a apreciat parcursul constant ascendent al firmei conduse de Irina Socol şi proiectele mari de informatizare realizate în cei 20 de ani de activitate în domeniul învăţământului, sănătăţii, agriculturii, vămilor, băncilor, pentru informatizarea organizaţiilor private.

Categoria Women Helping Women a recunoscut valoarea proiectelor dedicate promovării femeilor dezvoltate de compania condusă de Irina Socol.

Astfel, SIVECO Romania este implicată activ în proiectul RENOVA ce asigură transferul de cunoştinţe pentru personalul de asistenţă medicală din întreaga Europă pentru a dezvolta abilităţile profesionale ca manageri. Proiectul prevede organizarea a două centre pilot de training în România şi Polonia unde sunt instruite 100 de asistente medicale – 60 din România şi 40 din Polonia.

Proiectul „Şanse egale pentru cariere de succes”, în care SIVECO Romania este partener, are ca grup ţintă 800 de femei cu responsabilităţi în domeniul resurselor umane şi 900 aflate în căutarea unui loc de muncă. Proiectul contribuie la creşterea şanselor de angajare, precum şi la diminuarea stereotipurilor sociale privind rolul femeii la locul de muncă, prin promovarea politicilor nondiscriminative în recrutarea, angajarea şi desfăşurarea ulterioară a carierei femeilor.

Despre Stevie Awards

Competiţia Stevie Awards onorează şi recunoaşte public realizările şi contribuţiile pozitive ale organizaţiilor şi ale oamenilor de afaceri din întreaga lume. Începând din 2004, competiţia celebrează anual femeile din afaceri, aducând în prim planul presei, al comunităţii de afaceri şi al publicului larg acele personalităţi care au reuşit să conducă businessuri de succes, generând valoare pentru organizaţie şi comunitate.

Premiile Stevie Awards pentru femei sunt guvernate de un consiliu de evaluatori, specialişti în domeniul afacerilor globale.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *