free download 78 travel guides written by experts

Irina Serbescu (28 de ani) este noul redactor sef al revistei Look

Irina Șerbescu  (28 de ani) este noul redactor şef al revistei Look începînd cu data de 14 Aprilie 2009. Anterior, Irina a ocupat timp de 4 ani funcţia de Beauty Editor al aceleaşi reviste. Înainte de a se alătura echipei Edipresse AS România, Irina a coordonat gama de lux a produselor L’Oreal ca Brand Manager in cadrul companiei Everet Romania Distribution. Este absolventă a Facultatății de Relații  Economice Internaționale (Academia de Studii Economice București). Irina vorbeşte fluent limba engleză, având și un certificat Cambridge de limba engleză nivel avansat.

Lansată în decembrie 2003 de către Edipresse AS România, Look este prima revista de shopping editată și tiparită in condiții excepționale de calitate. Este unică atât prin conținutul editorial (cea mai mare varietate de produse de modă și frumusețe), cât și prin formatul practic, de buzunar, foarte bine primit de către cititoare.

Publicul revistei este alcătuit din femei, cu vârste cuprinse între 25 si 44 ani, active, din urbanul mare, absolvente de liceu și universitate, cu venituri mari, cu un stil de viață modern, independent, individualist și pentru care shoppingul reprezintă o modalitate de recreere.

Potrivit datelor BRAT, revista Look are un tiraj mediu difuzat de 18.889 de exemplare (Perioada Iulie – Decembrie 2008) si o audiență de 69.000 de cititori pe apariție. (SNA Focus, Octombrie 2007 – Octombrie 2008)

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *