free download 78 travel guides written by experts

Irina Loghin vorbeste despre acea perioada cand a fost interzisa

Vezi care au fost motivele şi prin ce a trecut cântăreaţa, duminică, la Gabi Firea Show!

Duminica aceasta, de la 13.30, Gabi Firea o va avea alături pe îndrăgita cântăreaţă Irina Loghin, una dintre vocile mari ale României. Interpreta va dezvălui lucruri neştiute despre viaţa ei, vorbind atât despre momentele de succes cât şi despre acele întâmplări dificile de care s-a lovit pe parcursul carierei sale. “Are un caracter foarte puternic”, astfel a descris-o fiica artistei pe Irina Loghin, însă puţini cunosc cum a resimţit cântăreaţa momentul intezicerii ei în perioada comunistă. Duminică, Irina Loghin va povesti despre ce s-a întâmplat atunci şi cum a reuşit să treacă peste această provocare a vieţii.

Cântăreaţa îşi va reaminti de anul 1982, când, după un concert la Neptun cu orchestra, unde a avut un succes enorm, a fost avertizată de un apropiat al Elenei Ceauşescu de faptul că acesteia nu i-ar fi convenit triumful Irinei. La primul concert de după Neptun, ce urma să fie susţinut la Vaslui, Irina Loghin nu a fost lăsată să urce pe scenă de şeful poliţiei. Astfel a început dificila perioadă a interzicerii artistei, despre care Irina Loghin va vorbi duminica aceasta, la “Gabi Firea Show”.

Alături de Irina Loghin vor veni în platoul emisiunii fiica artistei, dar şi bunii ei prieteni Daniela Condurache şi membrii formaţiei Alesis.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *