free download 78 travel guides written by experts

Irina Loghin cu ochii in lacrimi de emotie in emisiunea Gabrielei Firea

Gabi Firea Show – preferata telespectatorilor şi în aceastã sãptãmânã

Duminica aceasta, Gabi Firea a omagiat una dintre cele mai apreciate interprete din România, Irina Loghin – o artistã care face cinste românilor cu fiecare apariţie a sa. Alãturi de prieteni dragi, dar şi de fiica sa Irinuca, artista nu şi-a putut stãpâni emoţiile, care au copleşit-o de-a dreptul. Surpriza Irinucãi, un cântec închinat mamei sale, i-a umplut ochii de lacrimi îndrãgitei cântãreţe. Românii au fost aproape şi în aceastã sãptãmânã de Gabi Firea, emisiunea clasându-se pe primul loc în topul audienţelor, atât la nivelul targetului all urban, cât şi pe targetul comercial 15-54 urban.

Gabriela Firea continuã seria ediţiilor de colecţie cu un invitat foarte drag telespectatorilor. Una dintre cele mai mari cântãreţe a muzicii populare, Irina Loghin a pãşit în platoul Gabi Firea Show pentru a retrãi alãturi de telespectatori momente de aur şi întâmplãri marcante din trecutul ei.

Alãturi de fiica sa, Irinuca, îndrãgita artistã a fost înconjuratã de oameni dragi ei, printre care buna sa prietenã, Daniela Condurache, Lucia Bubulac şi formaţia Alessis. Surprizele muzicale s-au ţinut lanţ, însã de departe cel mai emoţionant moment a fost cântecul pe care fiica sa, Irinuca i l-a închinat îndrãgitei artiste. Deşi s-a stãpânit cât a putut, la finalul cântecului Irina Loghin a fost de-a dreptul copleşitã de emoţii şi ochii i s-au umplut de lacrimi.

Printre momentele deosebite pe care Irina Loghin le-a împãrtãşit telespectatorilor Gabi Firea Show au fost secretul unei cãsnicii exemplare care dureazã de mai bine de 40 de ani, dar şi tainele unei cariere remarcabile, presãratã cu întâmplãri de neimaginat şi momente mai mult sau mai puţin vesele.

Astfel, Gabi Firea Show s-a impus ieri ca lider de piaţă la nivelul targetului all urban, înregistrând un rating mediu de 3.8 procente şi o cotă de piaţă de 14.9, în timp ce programul oferit de principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat un rating mediu de 2.1 procente şi o cotă de piaţă de 8.2. Şi pe targetul comercial 15-54 urban emisiunea Gabrielei Firea a fost pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, înregistrând un rating mediu de 2,8 şi o cotã de piaţã de 12,7%.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 15-54 urban si all urban
Perioada 29 aprilie 2012

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *